SPEKTAKULARNO: Brazil se u Srbiji priprema za Olimpijske igre! Zvezde svetskog fudbala treniraće na "Karađorđu"!
Foto: AP

Hit

SPEKTAKULARNO: Brazil se u Srbiji priprema za Olimpijske igre! Zvezde svetskog fudbala treniraće na "Karađorđu"!

Fudbal -

Rodrigo (Real), Luis Felipe (Lacio), Gabrijel (Arsenal), Ibanjez (Roma), Bruno (Porto) Malkom (Zenit), Entoni (Ajaks), Renije (Dortmund)... podugačak je spisak asova koji su stigli u Novi Sad

Fudbaleri Brazila danas stižu u Srbiju, gde će se pripremati za Olimpijske igre u Tokiju! Novi Sad je baza južnoameričke selekcije, a reč je o selekciji uzrasta do 23 godine plus tri bonus starija igrača.

A tim Brazila - impresivan! Tu su neke od zvezda svetskog fudbala, poput Rodriga (Real), Luisa Felipea (Lacio), Gabrijela (Arsenal), Ibanjeza (Roma), Bruna (Porto), Malkoma (Zenit), Entonija (Ajaks), Renijea (Dortmund)... Brazilci su za svoju bazu odabrali Novi Sad, treniraće na stadionu "Karađorđe" i u SC "Vujadin Boškov". A čekaju ih i dva prijateljska meča koja će igrati u Staroj Pazovi. Prvo će na megdan mladoj reprezentaciji Srbije (5. jun), a potom i seniorima Zelenortskih Ostrva (8. jun). Svi mečevi su u Staroj Pazovi.

370

miliona evra vredi tim Brazila koji je u Srbiji

Južnoamerikanci će u Tokiju braniti krunu koju su osvojili na domaćem terenu u Riju pre pet godina. Kakav tim šalju u Japan, čini se, biće pravo čudo ako ih neko zaustavi na putu do trona. "Karioke" u julu čeka završna faza priprema u Bangkoku, a olimpijski turnir u fudbalu počinje 22. jula, kada Brazil igra protiv Nemačke!

Napominjemo da ovaj, ionako moćan tim Brazila može da bude pojačan sa tri igrača starija od 23 godine!

lopta, fudbalska lopta
foto: Profimedia

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track