Mozzart daje najveće kvote na svetu: Nemačka 2,10, Bosna i Hercegovina 2,05!
Foto: Profimedia

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Nemačka 2,10, Bosna i Hercegovina 2,05!

Fudbal -

Nigde nećete moći da nađete veće

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srede izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru prijateljskih utakmica reprezentacija. Bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NEMAČKA - DANSKA (SREDA, 21.00), KEC 2,10

Danska je u poslednjem kvalifikacionom ciklusu bila u izuzetnoj golgeterskoj formi. Postigla je 14 golova u tri utakmice, a pride na njima nije primila nijedan. Večeras u Inzbruku izabranici selektora Kaspera Hjulmanda odmeravaju snage sa Nemačkom, u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Nemci su kvalifikacijski ciklus odradili solidno, tek su u poslednjoj utakmici doživeli kiks u sudaru sa Makedonijom. Ovo su poslednje pripreme pod palicom Joahima Leva, koji posle kontinentalne smotre najboljih prepušta klupu Hansiju Fliku. Ove dve selekcije u ovom veku su se susrele pet puta, a na njima je Danska izborila dve pobede, Nemačka jednu, a dva duela završena su remijem.

BOSNA I HERCEGOVINA - CRNA GORA (SREDA, 18.00), KEC 2,05

Selektor Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev ima velike planove i sigurno predstojeću utakmicu sa Crnom Gorom, iako je ona prijateljskog karaktera, neće shvatiti olako. Meč se igra na sarajevskoj Grbavici, glavni arbitar biće srpski sudija Novak Simović, a BiH na meč gleda kao na idealnu priliku da prekine crnu seriju u kojoj se nalazi. Zmajevi su bez pobede na poslednjih pet utakmica, na kojima su ostvarili dva remija i tri poraza. Ove dve reprezentacije poslednji put su se sastale pre nešto više od tri godine, takođe u prijateljskom odmeravanju snaga, a meč je okončan bez pogodaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track