OGLASIO SE KRISTIJAN ERIKSEN: Hvala svima, NEMA PREDAJE!
Foto: Printskrin

OPOERAVLJA SE

OGLASIO SE KRISTIJAN ERIKSEN: Hvala svima, NEMA PREDAJE!

Fudbal -

Kristijan Eriksen fudbaler Danske koji se iznenada srušio na travu na utakmici protiv Finske oglasio se iz bolnice.

Eriksenu je stalo srce u 43. minutu utakmice prvog kola Evropskog prvenstva između Danske i Finske.

Ceo svet je bio u šoku i uplašio najgoreg, ali Danac je zahvaljujući saigraču Kjeru i lekarima uspeo da se izbori za život na terenu, a zatim je i prevezen u bolnicu, gde je u potpunosti stabilizovan.

Kristijan se oglasio iz bolnice i poslao poruku. "Hvala svima, neću se predati. Sada se osećam bolje i želim da shvatim šta mi se to desilo. Hvala vam još jednom svima za sve što ste učinili za mene", rekao je Eriksen.

Oglasio se i njegov menadžer.

"Razgovarali smo, dobro je raspoložen. Lekari sprovode dertalna ispitivanja, svi, uključujući i njega želimo da znamo šta se dogodilo. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi da pruži podršku saigračima protiv Belgije", izjavio je menadžer Martin Skuts za Gazetu delo sport

Španija - Švedska

Kreću i Španci! I to večeras (21.00) protiv Švedske, koja ima zanimljivu ekipu, ali je kvalitetom daleko od Španije. Kvota na Furiju u Mozzartu je najveća na svetu, 1,45, iks je 4,40, a dvojka čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švedska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track