NEMANJA MATIĆ BIO DOMAĆIN MILANU VASIĆU: Fudbaler ugostio glumca, on mu obećao gostoprimstvo na Kosovu i Metohiji!
Foto: Printskrin/Instagram

dOMAĆIN

NEMANJA MATIĆ BIO DOMAĆIN MILANU VASIĆU: Fudbaler ugostio glumca, on mu obećao gostoprimstvo na Kosovu i Metohiji!

Fudbal -

Fudbaler Mančestera na rodnom Ubu ugostio poznatog glumca Milana Vasića

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić voli da poseti svoje rodno Vrelo kod Uba u pauzi od fudbalskih obaveza. Koliko je obožavan među svojim sugrađanima govori i činjenica da je pre tri godine dobio i sopstvenu ulicu u rodnom mestu! Ta čast se dodeljuje posthumno, ali ju je Nemanja Matić dobio za života, a nesumnjivo je da je počast zaslužio.

Nemanja Matić
foto: @starsport

Ovog puta tokom uživanja kod svoje kuće Matiću je društvo pravio srpski glumac Milan Vasić, koji ga je iznenada posetio. Fudbaler je poveo Vasića u turistički obilazak Vrela i Uba, a glumac je fotografiju s Matićem na kojoj su obojica u dresu Nemanjinog Mančester junajteda objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu pa poručio da će uzvratiti gostoprimstvo.

Milan Vasic
foto: Nemanja Nikolić

- Veliki fudbaler, a još veći čovek. Pokazao mi je prelepi Ub i bio sjajan domaćin, a ja sam mu obećao da ću biti njegov na Kosovu i Metohiji. Da obiđemo sve svetinje, prelepu Šaru, Prizren i još mnogo toga - poručio je Vasić uz fotografiju s Matićem na kojoj obojica nose dres Mančestera.

Nemanja dobio B licencu

Srpski fudbalski internacionalac ozbiljno razmišlja o životu nakon karijere, pa je tako u Kragujevcu odradio završne radove za trenersku licencu.

- UEFA B licenca završena, hvala svim predavačima na posvećenosti i zalaganju! Bilo je lepo videti kolege posle toliko godina i svima želim mnogo sreće u nastavku karijere - napisao je Matić na društvenim mrežama.

Kurir sport / D.Lučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track