DA LI JE REALNO DA IMA 36 GODINA? Sprint Kristijana Ronalda u meču sa Nemcima ostavlja bez daha! VIDEO
Foto: AP Matthias Hangst

Savršeno

DA LI JE REALNO DA IMA 36 GODINA? Sprint Kristijana Ronalda u meču sa Nemcima ostavlja bez daha! VIDEO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo dugo je čekao da postigne prvi gol Nemcima, protiv njih je odigrao ukupno 360 minuta, 23 puta upućivao loptu ka golu, i tek na ovom Euru mu se posrećilo.

Portugalci su pognute glave napustili teren Alijanc arene (2:4), ali je Ronaldo čak i u porazu svoje reprezentacije zadivio svet. U pitanju je kontranapad pre prvog gola na utakmici u 15. minutu.

On se u trenuku kada je rival izgubio loptu nalazio petercu svog kaznenog prostora i tada je krenuo da sprintuje ka golu Nemačke. Ali nije to bio običan trk, 36-godišnji Portugalac je ličio na Juseina Bolta, za samo 14,5 sekundi uspeo je da pretrči skoro ceo teren i da matira Nojera.

Analizom te akcije došlo se do podatka da je Kristijano najbrže trčao 32 km/h što je za fudbalera njegovih godina (36) fantastično. Pozavideli bi mu i mnogo mlađi igrači.

Nije tajna da Ronaldo mnogo pažnje posveđuje zdravoj ishrani, to je, uostalom, pokazao na konferenciji za medije sklanjajući gazirana pića.

Kristijano Ronaldo
foto: Instagram

Njegovo telo odgovara starosti 20-godišnjaka i sadrži samo sedam procenata masti, dok je prosek za profesionalnog fudbalera oko 10.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track