Vermezović:Donji Srem nam očitao lekciju
Foto: BETA

Nazad u školu

Vermezović:Donji Srem nam očitao lekciju

Fudbal -
"Svaki igrač Partizana mora da bude svestan težine dresa koji nosi. Neki to nisu bili, ali svaka se škola plaća. Idemo dalje, već za tri dana nas čeka nova utakmica protiv norveškog Tromsa", rekao je Vermezović

NOVI SAD - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je Donji Srem zasluženo iznenadio i pobedio crno-bele i da neki igrači nisu bili svesni težine dresa koji nose.

"Svaki igrač Partizana mora da bude svestan težine dresa koji nosi. Neki to nisu bili, ali svaka se škola plaća. Idemo dalje, već za tri dana nas čeka nova utakmica protiv norveškog Tromsa", rekao je Vermezović novinarima u Novom Sadu.

Ekipa Donjeg Srema savladala je aktuelnog šampiona Partizan sa 2:1 u drugom kolu Superlige.

"Donji Srem je zasluženo slavio. Moj tim je uoči utakmice imao dosta problema sa povredama. To, međutim, nikako ne može da bude opravdanje za večerašnji poraz", naveo je Vermezović.

Prema njegovim rečima, crno-beli su golove primili posle kardinalnih grešaka.

"Nakon toga je bilo veoma teško stizati rezultat. Nešto smo pokušali i u drugom poluvremenu smo stvorili par šansi. Na kraju smo možda i mogli do izjednačenja, ali je domaćin sačuvao pobedu", zaključio je Vermezović.

Trener fudbalera Donjeg Srema Bogić Bogićević priznao je da njegova ekipa nije očekivala pobedu.

"Ipak, tokom utakmice nam se otvorila šansa. Mi smo znali da je iskoristimo i brzo smo poveli sa 2:0. Posle dosta sigurno smo čuvali rezultat do kraja", kazao je Bogićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track