MARADONU SU DROGIRALI: Šokantne tvrdnje advokata ZAPREPASTILE ARGENTINU!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

MARADONU SU DROGIRALI: Šokantne tvrdnje advokata ZAPREPASTILE ARGENTINU!

Fudbal -

Istraga povodom smrti Maradone i dalje traje...

Iz dana u dan u javnost isplivaju novi, intrigantni, detalji njegove smrti.

Ovog puta, advokat Mario Baudri, koji zastupa El Pibeovog sina Dijegita, zatražio je od državnog tužioca San Isidra hitno hapšenje četiri osobe zbog smrti Maradone.

maradona
foto: Tviter

Baudri je optužio i Maradoninog advokata Matijasa Morlu koji se bavio njegovom imovinom, zatim njegovog rođaka Maksimilijana Pomagra i sestru Vanesu Morlu koji su se nezakonito udružili kako bi "ubirali plodove" njegove imovine.

"Maradoni je prvo oduzeta sva njegova imovina, njegovi brendovi, pa čak i njegovo ime, a potom je prepušten sam sebi. Stavili su profesionalce koji nisu imali iskustvo i znanje da ga leče, ali jesu za to da ga spreče da se obrati svojoj porodici za pomoć", poručio je Baudri i dodao:

"Davali su mu legalne i ilegalne droge kako bi mu pogoršali zdravlje, pokušavajući da izazovu smrt koja se činila prirodnom. Kad je Maradona umro, jedina stvar koja je imala vrednost bila su njegova prava na imidž i zaštitni znak koji više nije imao niti je mogao da prese na svoje naslednike. Ta prava su bila na ime kompanije koju čine ove ljudi koji su trebali da brinu o njemu, a nisu to učinili", rekao je Baudri.

Maradona, Dijego Maradona
foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH

Kakav derbi u osmini finala EP danas (18.00) na Vembliju. Englezi, koji su krenuli na EURO kao favoriti, protiv Nemaca, koji po imenima nisu kao što su nekad bili, ali su pokazali zašto su Nemci. Kvota na Englesku je 2,65, na Nemačku 2,80, na iks 3,10, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Nemačka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track