NAJGORI KLUB NA SVETU PONUDIO MESIJU UGOVOR NA 15 GODINA: Moraće 3 puta da se zakune ispred ogledala da je Pele bolji od Maradone!
Foto: Shutterstock/Christian Bertrand

uslovi su urnebesni

NAJGORI KLUB NA SVETU PONUDIO MESIJU UGOVOR NA 15 GODINA: Moraće 3 puta da se zakune ispred ogledala da je Pele bolji od Maradone!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Argentinac Lionel Mesi, od danas više nije igrač Barselone i slobodan je u izboru nove sredine.

Mesiju je istekao trogodišnji ugovor sa Barselonom, još uvek nije postigao dogovor o nastavku saradnje i prvi put od 2000. godine je slobodan igrač.

Mnogi bi voleli da u svojim redovima imaju argentinskog fudbalskog genijalca i sigurno će pokušati da ga privuku bogatim ugovorima.

Jedan klub ne gubi vreme, rešio je da reaguje pre Pari Sen Žermena, Mančester sitija i drugih evropskih velikana, pa je na adresu Argentinca stigla ponuda koja se definitivno dobija samo jednom u životu.

Brazilski niželigaš Ibis Sport Klub ponudio je 34-godišnjem Mesiju ugovor na 15 godina!

A uslovi su urnebesni:

"Platu će dobijati po zaslugama, a mi ćemo proceniti da li je uopšte zaslužuje. Mesi NE sme da postiže puno golova, NE sme da postane šampion, NE može da nosi broj 10 koji je povučen u čast Maura Šampoa. Mora tri puta da se zakune pred ogledalom da je Pele puno bolji od Maradone", stoji u ugovoru.

Zanimljivo, Ibis su prozvali "najgorim klubom na svetu", jer tri godine i 11 meseci nisu uspeli da ostvare pobedu.

Engleska je posle pobede nad Nemačkom izraziti favorit sa kvotom 1,48. Odbrana im još nijednom nije kapitulirala, a kombinacija 2&0-2 vredna je kvote 3,10.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track