DEKI I MRKELA PREZADOVOLJNI POVRATKOM KRSTIČIĆA: Bio je želja svih nas u Zvezdi, PRAVI IGRAČ za teren i svlačionicu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

završili posao

DEKI I MRKELA PREZADOVOLJNI POVRATKOM KRSTIČIĆA: Bio je želja svih nas u Zvezdi, PRAVI IGRAČ za teren i svlačionicu!

Fudbal -

Trener i sportski direktor crveno-belih veruju da sklapaju moćnu ekipu za Ligu šampiona

Nenad Krstičić vratio se u Crvenu zvezdu, a trener Dejan Stanković i sportski direktor Mitar Mrkela izneli su svoje utiske tim povodom.

Mister veruje da će Nenad Krstičić biti veliko pojačanje za crveno-bele.

Dejan Stanković, Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ne treba trošiti reči o Krstičiću, pre svega kao čoveku i nekome ko je imao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, na mesto gde je učestvovao u istorijskim rezultatima. Bio je ozbiljan šraf u timu koji je igrao u Ligi šampiona i osvojio titulu, tako da je neko ko poznaje DNK Crvene zvezde. Biće veliko pojačanje, kako na terenu, tako i u jednoj kompaktnoj grupi igrača kakvi su trenutno ovi momci. Krstičić je bio želja kluba, svih navijača i naravno moja lično. Zahvalio bih se na svemu što je uradio i iskazao bih mu veliko poštovanje. Mi koji smo u klubu, znamo dobro šta je sve uradio, da bi se ponovo vratio i želimo mu veliku dobrodošlicu, da se spremimo dobro i čeka nas jedan ozbiljan zajednički put – naglasio je Stanković.

Šef stručnog štaba je istakao da će Krstičić doprineti stabilnosti na sredini terena, a osvrnuo se i na dosadašnji pripremni period,

- Sve ide po planu, treninzi i prijateljske utakmice. Rastemo iz dana u dan. Sa Krstičićem dobijamo na stabilnosti i sigurnosti, kao i mogućnost da menjamo vezni red kako nam odgovara na osnovu naše igre i jačine protivnika. Sa njim dobijamo kartu više u svakom smislu te reči. Što se priprema tiče, nema nikakvih problema, osim što je malo prisutan umor. Bilo bi glupo da ga nema na pripremama, ali je to umor sa osmehom na moje veliko zadovoljstvo. Jer kada grupa zajedno pobeđuje, zna zajedno i da pati. Znamo šta nam je činiti i za sada sve kako smo zamislili – podvukao je Stanković.

Dejan Stanković, Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

O tome koliko je Krstičić veliko pojačanje, govorio je i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Drago mi je što se Krstičić vratio u Crvenu zvezdu. Bio je važan čovek u našim velikim uspesima, kako na terenu, tako i u svlačionici. U prošlom mandatu se od prvog dana prilagodio, kao da je rođen ovde, kao da je igrao u mlađim selekcijama, iako nije. Verujem da će tako biti i sada. Drago mi je što smo uspeli da ostvarimo želju trenera Stankovića koji je hteo Krstičića u timu. On kao profil može da igra sa svakim na sredini terena i da ga napravi boljim. Donosi iskustvo, igrao je u jakim ligama, bio je i kod nas. Donosi nam mir i stabilnost - počeo je Mrkela.

Nenad Krstičić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Potom se sportski sportski direktor crveno-belih osvrnuo i na prelazni rok.

- Prelazni rok ide svojim putem. Imamo želje, razgovaramo... Želimo da dovedemo napadača koji je drugačiji profil od onog što imamo. Kada to odradimo, maltene smo sklopili tim. Zadovoljni smo onim što imamo. Zaista je ovo dobar tim i sve ono što budemo doveli, biće u fuknciji dodantog ojačavanja tima - zaključio je Mrkela.

Nenad Krstičić je u prvom navratu u crveno-belom dresu zaigrao 64 puta uz šest postignutih golova. Bio je deo ekipe Vladana Milojevića koja je osvojila šampionsku titulu, igrala Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track