ČARAPANI IZBUŠILI MREŽU BUGARA: Napredak pobedio Nefohimik sa 6:0 na pripremama u Severnoj Makedoniji
Foto: Ž.M.

ČARAPANI IZBUŠILI MREŽU BUGARA: Napredak pobedio Nefohimik sa 6:0 na pripremama u Severnoj Makedoniji

Fudbal -

Na drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Severnoj Makedoniji Napredak je nadigrado drugoligaša iz Bugarske – Neftohimik sa impozantnih 6:0.

Od samog početka utakmice Napredak je dominirao u svim elementima fudbalske igre i bilo je samo pitanje sa koliko će golova ispratiti komšije.

Prvu šansu Kruševljani su imali još u desetom minutu, Bačanin je bio u naletu, zaobišao golmana, ali je promašio. U 24. minutu nova izgledna prilika za Čarapane - mladi Kotlajić je promašio prazan gol, a do prvog gola se čekalo čitavih pola sata.

Napredak je došao u vođstvo preko novajlije Krstića u 30. minutu, kada je sa ivice šesnaesterca efektno pogodio gornji desni ugao mreže. Do kraja poluvremena faktički se igrala viktorija pred golom Neftohimika, ali mreža rivala je mirovala.

U drugom poluvremenu Napredak je dao šansu i drugim igračima, dodao gas i napunio mrežu tima iz Bugarske. Milošev je odigrao u briljantnom stilu, u roku od četiri minuta dva puta je pogodio mrežu naših istočnih suseda i to u 56. i 60. minutu, a het trik je postavio u 75. minutu.

Napretkov novajlija – Đorđe Jovanović je bio dvostruki strelac, u 62. i 84. minutu i nagovestio da će biti pravo pojačanje u ofanzivnom delu tima. Da su bili prisebniji u otsudnim trenucima Napretkovci su mogli stići i do dvocifrenoig rezultata.

NAPREDAK – NEFTOHIMIK 6:0 (1:0)

Stadion u Pehčevu. Sudija: Daniel Angelov. Strelci: Krstić u 30, Milošev u 56, 60, 75, Đ.Jovanović u 62. i 84.

NAPREDAK: Vasiljević, S. Jovanović, Spremo, Mršić, Kerkez, Tomić, Krstić, Marjanović, Kotlajić, Kočić, Bačanin. Igrali su još: Jordanov,Dabić, Ćuković, J.Marinković, Milovanović, Pantić, Ivanić, Stevanović, Đ.Jovanović, N. Marinković, Milošev, Rašković, Laban.

NEFTOHIMIK: Orlinov, I.Ivanov, P.Ivanov, Minčev, Binov, D.Georgiev, Lazarov, Karaglozov, Stefanov, D.Ivanov, Dimov. Igrali su još: Rahnev, Božilov, Dančev, Murat, Andreev, Slavov, V.Georgiev, Mančevski, Apostolov.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track