DIONI PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Došao sam u Crvenu zvezdu da bih igrao Ligu šampiona, hvala NAVIJAČIMA na dobrodošlici!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pojačanje

DIONI PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Došao sam u Crvenu zvezdu da bih igrao Ligu šampiona, hvala NAVIJAČIMA na dobrodošlici!

Fudbal -

Francuski fudbaler ne plaši se pritiska jer zna da je došao u veliki klub

Crvena zvezda je danas predstavila veliko pojačanje Loija Dionija. Reč je o dokazanom francuskom napadaču koji ima zavidno iskustvo u francuskoj ligi gde godinama pruža sjajne partije.

Dioni je istakao zadovoljstvo što će sa Crvenom zvezdom imati šansu da se bori za plasman u Ligu šampiona.

- Cilj je ulazak u Ligu šampiona. To bi bilo veliko dostignuće i prva dobra stvar za klub i za mene lično. Nadam se da ću pružiti najbolju igru u mojoj karijeri i pokazati svoj talenat – rekao je Dioni.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Francuz je gledao utakmice Crvene zvezde i upoznat je sa veličinom kluba.

- Gledao sam Crvenu zvezdu u Ligi Evrope prošle sezone. Bio sam impresioniran zato što sam video veoma jaku ekipu. Srećan što sam došao ovde u klub i hvala svim navijačima na dobrodošlici koju su mi uputili preko društvenih mreža.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dioni je o Crvenoj zvezdi pričao sa svojim dosadašnjim saigračima u Francuskoj.

- Pričao sam sa mojim saigračima u Anžeu. Rekli su mi da je reč o velikom klubu i da je ogroman pritisak i da je to ekipa koja ima sjajne navijače pred kojima je uživanje igrati.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdin novi napadač će imati pomoć jer neće biti jedini u timu koji govori francuski jezik, a takođe je izneo i svoje utiske nakon prvog treninga.

- Da, tako je. Ben i Bakajoko govore francuski, tako da će biti lakše sa njima. Jutarnji trening je bio moj prvi u Crvenoj zvezdi. U sportskom delu je bilo dosta trčanja i uvežbavanja pas igre, kao i rada na fizičkoj kondiciji kako bismo bili snažniji za početak sezone – zaključio je Dioni.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sportski direktor Mitar Mrkela je istakao zadovoljstvo zbog dolaska Dionija.

- Drago mi je da je Dioni postao deo Crvene zvezde. Trener Stanković je tražio profil napadača kao što je Dioni. Različit je u odnosu na tipove napadača koje trenutno imamo. Brz je i agresivam, dobro pritiska protivničku odbranu i napada prostor i verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Dejana Stankovića. Dolazi iz jake lige kao što je francuska, gde je odigrao dosta mečeva i stekao iskustvo. Siguran sam da će mnogo značiti našem timu – kazao je Mrkela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track