KAKAV DINAMO, KAKAV ZAGREB: Andrija Radulović ostaje u Crvenoj zvezdi, potpisuje NOVI UGOVOR!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

rešena saga

KAKAV DINAMO, KAKAV ZAGREB: Andrija Radulović ostaje u Crvenoj zvezdi, potpisuje NOVI UGOVOR!

Fudbal -

Narednu sezonu provešće u Grafičaru na pozajmici i kaljenju

Mesecima se spekulisalo šta će biti sa Andrijom Radulovićem i Crvenom zvezdom. Činjenica da mu sledeće godine ističe ugovor samo su produbile brojne spekulacije u vezi sa njegovom budućnošću na Marakani.

Andrija Radulović
foto: @starsport

Poslednjih dana aktuelna je bila priča da će Andrija Radulović preći u Dinamo iz Zagreba, posebno posle hvalospeva njegovog menadžera Igora Kojića o bivšem gazdi "modrih" Zdravku Mamiću. Prethodne godine italijanski mediji pisali su da mladog Radulovića pomno prate skauti Milana i Intera.

Andrija Radulović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Andrija Radulović sjajno je počeo u Crvenoj zvezdi tokom proleća 2020. godine, kada mu je trener Dejan Stanković ukazao šansu da debituje za prvi tim. Bio je strelac nekoliko golova, istakao se zapaženim igrama, međutim, u drugom delu sezone uprava je odlučila da ga pošalje u Grafičar kako bi dobio minute i kontinuitet, što je on opet protumačio kao degradaciju. Došlo je do zastoja, momak je vraćem u omladinski tim, a tu ga je zadesio novi maler, dobio je mononukleozu.

Posle višemesečne pauze i odmora u rodnom Kotoru vratio se u Beograd i održao sastanak sa čelnicima kluba., Odlučeno je da potpiše novi ugovor, na tri ili četiri godine, s tim da bi jesenji deo sezone proveo na pozajmici u Grafičaru. Kurir je o ovom epilogu pisao još 2. juna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track