DUŠAN TADIĆ ĆE BITI TRENER AJAKSA: Srpski fudbaler ima želju da po završetku karijere radi u klubu iz Amsterdama!
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

zato je odbio milan

DUŠAN TADIĆ ĆE BITI TRENER AJAKSA: Srpski fudbaler ima želju da po završetku karijere radi u klubu iz Amsterdama!

Fudbal -

Najbolji igrač holandskog kluba zna šta će raditi u budućnosti

Dušan Tadić, fudbaler Ajaksa, otkrio je da bi posle isteka ugovora 2026. godine mogao da se penzioniše i posveti trenerskom pozivu. Reprezentativac Srbije tada će imati 37 godina.

– Mislim da imam talenat za to. Sada pokazujem mladim igračima šta mogu bolje da rade kako bi stigli do vrha. Rečima, demonstracijom, ali i video analizama - rekao je Dušan Tadić za holandske medije.

Dušan Tadić, Kristijan Eriksen
foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko dana Dušan Tadić bio je povezivan sa Milanom. Bio je velika želja direktora Paola Maldinija, međutim, uprkos sjajnoj ponudi odlučio je da ostane u Amsterdamu.

- Saslušao sam sve ponude. Baš kao i Ajaks, Milan je u Top 10 mojih omiljenih klubova. Poštujem to. Ali, ne moram da napuštam Amsterdam. Zašto bih?!

Dušan Tadić
foto: EPA

Dušan Tadić ima cilj da u novoj sezoni napravi rezultat sa Ajaksom u Ligi šampiona.

- Sledeće sezone moraćemo da budemo još bolji. Svi žele da pobede šampiona. Dolazak na vrh je lakši nego dugo zadržavanje na njemu. Siguran sam da možemo da prezimimo u Ligi šampiona. Moramo samo da poradimo na nekoliko detalja – istakao je Dušan Tadić koji je u dresu Ajaksa upisao 148 utakmica, dao 76 golova i upisao 70 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track