SKANDAL! Florentino Perez preneo Murinjove reči upućene Ozilu: Sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, Intera i ceo stručni štab!
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

PODIGOLA SE VELIKA PRAŠINA

SKANDAL! Florentino Perez preneo Murinjove reči upućene Ozilu: Sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, Intera i ceo stručni štab!

Fudbal -

Nemački fudbaler Mesut Ozil našao se u centru skandala.

Naime, predsednik Real Madrida Florentino Perez glavna je tema u španiji zbog izjava koje se pojavljuju u medijima.

Posle komentara na račun Kristijana Ronalda i Žozea Murinja, u javnost su isplivale i izjave vezane za Mesuta Ozila.

"Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao: 'Sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, ceo tim Intera i ceo stručni štab'. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom", rekao je Perez.

"Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa devojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promenio je stil života. Oterao je tadašnju devojku i zamenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati", navodno je izjava Pereza o kojoj bruje mediji širom sveta, a prenosi portal "Yardbarker".

Mesut Ozil
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Prema pisanju tamošnjih medija, navodno je u pitanju manekenka Aida Jespika, koja je pre nekoliko godina priznala da je imala kontakt sa Ozilom.

"Upoznali smo se u Madridu, razmenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Šta ja znam je li izajmio privatni avion da bi me video. Proveli smo divnu noć zabavili smo se i više se nikada nismo videli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene", rekla je tada Aida.

(Kurir sport/Yardbarker)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track