SAV OD ZLATA: Aleksandar Prijović na rukama šeta 160.000 evra! Čuveni fudbaler voli da mu sija žuto (FOTO)
Foto: Kurir

IMA SE, može se

SAV OD ZLATA: Aleksandar Prijović na rukama šeta 160.000 evra! Čuveni fudbaler voli da mu sija žuto (FOTO)

Fudbal -

Aleksandar Prijović, po svemu sudeći, voli zlato. I to žuto. Fudbaler trenutno boravi u Beogradu, a paparaco Kurira ga je uslikao u jednom prestoničkom restoranu na Vračaru u blizini zgrade gde ima stan.

Aleksandar Prijović
foto: Kurir

On je s prijateljem došao na ručak, a na ruci je nosio "tričavih" 160.000 evra. U prilog tome svedoče fotografije, na kojima se vidi zlatni sat, zlatni prsten, ali i mobilni telefon koji je od zlata. Što se sata tiče, u pitanju je "roleks" koji vredi 80.000 evra, kao i prsten koji je specijalno izrađen za sportistu, a za koji je on izdvojio istu sumu. Oba aksesoara srpski napadač nosi uz svakodnevne kombinacije.

Aleksandar Prijović
foto: Kurir

Inače, nekadašnji srpski reprezentativac je poznat kao neko ko voli da uživa u životu, vozi skupa kola, nosi skup nakit i stalno je okružen luksuzom. Šo bi naš naš narod rekao, Prijović vodi život na visokoj nozi. I dok jedni osuđuju njegov stil života, ima i onih koji bi se vrlo rado sa njim menjali. Sportista je poznat i kao veliki ljubitelj skupocenih automobila. Za vreme korone je u prestonicu dovezao "ferari 812 superfast". Cena ovog automobila je 300.000 evra. Pored "ferarija", na Aleksandrovom parkingu nalaze se još dva besna automobila. Jedan je "brabus rokit 900", koji košta oko 400.000 evra, dok je drugi nešto skromniji "porše 996 turbo" vrednosti oko 50.000 evropskih novčanica. Kada se podvuče crta, samo parking srpskog fudbalera vredi skoro 800.000. Prijović pozamašnu svotu novca izdvaja i za tetovaže. Mnoge su povezane sa rodnom Srbijom, a navodno poseduje i jednu koja je povezana sa njegovim navijačkim opredeljenem.

Aleksandar Prijović
foto: Kurir

Ne pitaju koliko košta

I estrada voli skupe satove

Poznate ličnosti vole da se pohvale skupocenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima, a najveći kolekcioner je Saša Popović. I Radiša Trajković Đani počastio je sebe satom od žuto-roze zlata vrednim 80.000 evra.

Saša Popović
foto: Dragan Kadić

Među onima koji se ne libe da na jedan sat potroše i po nekoliko desetina hiljada evra je i Ceca Ražnatović, koja u skoro svakoj prilici nosi svoj "roleks dejton", vredan 40.000 evra. Da Jelena Karleuša voli da intrigira javnost, pokazala je pre tri godine, kad je predstavila svoj novi aksesoar marke "roleks" ukrašen dijamantima, čija je vrednost procenjena na oko 120.000 evra. I Aca Lukas nosi sat čija vrednost dostiže i 25.000 evra.

Ljiljana Stanišić, Kurir.rs

Bonus video:

00:15

OGLASIO SE GASTOS IZ BAZENA POSLE TUČE U BUDVI: Evo šta kaže Marinković o skandalu u piceriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track