Trampa: Kasano u Interu, Pacini u Milanu

Transferi

Trampa: Kasano u Interu, Pacini u Milanu

Fudbal -
Kako prenose italijanski mediji, Milan će platiti Interu i dodatnih sedam miliona evra, najviše zbog činjenice da je Pacini dve godine mlađi, a i sa manje zdravstvenih problema

Italijanski fudbalski gradski rivali Milan i Inter dogovorili su trampu igrača po kojoj će Antonio Kasano obući plavo-crni, a Đanpaolo Pacini crveno-crni dres.

Kako prenose italijanski mediji, Milan će platiti Interu i dodatnih sedam miliona evra, najviše zbog činjenice da je Pacini dve godine mlađi, a i sa manje zdravstvenih problema.

Pacini će potpisati trogodišnji ugovor sa Milanom, uz platu od 2,8 miliona evra, dok će se Kasano dres Intera nositi u naredne dve godine, uz platu od tri miliona evra.Kasano i Pacini, koji su nekada činili napadački tandem Sampdorije samo su nastavili tradiciju menjanja igrača između gradskih rivala u MIlanu. Prvi koji je to uradio bio je legendarni Đuzepe Meaca, a potom su njegovim stopama nastavili Fulvio Kolovati, Aldo Serena, Roberto Bađo, Frančesko Koko, Andrea Pirlo, Edgar Davids, Klarens Sedorf, Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Suli Muntari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track