BEN I FALKO NAPADAJU KAIRAT, CRVENA ZVEZDA NEMA ŠTA DA ČEKA: Šansu od prvog minuta mogli bi da dobiju KANGA i DEGENEK!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

utakmica sezone

BEN I FALKO NAPADAJU KAIRAT, CRVENA ZVEZDA NEMA ŠTA DA ČEKA: Šansu od prvog minuta mogli bi da dobiju KANGA i DEGENEK!

Fudbal -

Crveno-beli će igrati znatno ofanzivnije, nego u prvoj utakmici u Almatiju

Dejan StankoviĆ razmišlja da izvede ofanzivniju postavu Crvene zvezde u revanš meču protiv Kairata u sredu (20.30) na stadionu "Rajko Mitić".

Filipo Falko
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kako Kurir saznaje, čini se da je Filipo Falko dobrim igrama "kupio" mesto u startnih 11. Italijan je pokazao u Almatiju da se nalazi u dobroj formi, što je samo potvrdio u utakmici Superlige protiv Mladosti iz Lučana. Ostaje samo nedoumica, da li će ga Stanković probati na mestu "desetke" na kojem je dosad igrao Aleksandar Katai, ili po desnom krilu.

El Fardu Ben
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čini se da bi na mestu napadača ponovo mogao da zaigra El Fardu Ben, kao i u Almatiju, iako je reprezentativac Komorskih ostrva bio prilično neubedljiv. Milan Pavkov i Loi Dioni za sada su bliži klupi, jer se nalaze u očajnoj formi, dok Ben ima kredit.

Miloš Degenek
foto: www.crvenazvezdafk.com

Miloš Degenek bi mogao na mesto desnog beka, jer je povreda ramena Milana Gajića prilično ozbiljna. Momak koji ovog leta ima određenih nesuglasica sa upravom kluba, mogao bi da bude tajni adut trenera Stankovića. Kao alternativa na mestu desnog beka figurira i Aksel Bakajoko.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Vezni red u odnosu na prvu utakmicu u Kazahstanu mogao bi da doživi određene promene. Crvenoj zvezdi je potreban kreativni igrač, čovek koji će hraniti loptama ofanzivne fudbalere poput Kataija, Falka, Ivanića i Bena. Baš zbog toga, startnih 11 je najbliži Gelor Kanga. Upravo bi Gabonac trebalo da zaigra u tandemu sa Sekuom Sanogom i dobije prednost u odnosu na Nenada Krstičića.

Dinamo je na Kipar poneo lepu prednost od 2:0 iz Zagreba, ali ga danas (18.00) očekuje težak meč, po veoma sparnom vremenu, u kojem će tražiti plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvota na Omoniju je 3,60, na iks 3,35, a na Dinamo 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Omonija - Dinamo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track