FILIP HOLENDER POSLE POBEDE NAD VOŽDOVCEM: Nije bilo lako, ali pripremali smo se
Foto: www.partizan.rs

KONFERENCIJA

FILIP HOLENDER POSLE POBEDE NAD VOŽDOVCEM: Nije bilo lako, ali pripremali smo se

Fudbal -

U meču trećeg kola Linglong SLS, crno- beli su savladali ekipu Voždovca rezultatom 4:0. Uprkos teškim uslovima za igru zbog visokih temperatura, Partizan je upisao još jednu pobedu, čiju važnost ističe strelac trećeg gola, Filip Holender:

Nije bilo lako, kako nama, tako i njima, ali pripremali smo se. To je fudbal, moramo da prihvatimo. Ova pobeda je mnogo bitna za nas i prezadovoljni smo!

Kako ističe, ono što posebno raduje je činjenica da su četiri gola postigla četiri različita strelca, a da je Partizanova mreža ostala netaknuta:

To je naš prepoznatljiv stil. Svi daju maksimum, svi žele da daju golove, da pobeđuju. Ja volim taj mentalitet, samo da nastavimo ovako!

Filip Holender
foto: www.partizan.rs

Crno-beli se okreću narednom meču, 5. avgusta, kada ih očekuje duel sa Sočijem u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči”, rekao je Holender.

Iako je propustio pripreme u Sloveniji, zbog Evropskog prvenstva na kom je učestvovao sa reprezentacijom Mađarske, deluje da je ovim pogotkom uspeo da se vrati u ritam svojih saigrača:

Mnogo mi znači, posebno što su svi momci željni i voljni, pa i mene guraju na neki način, zbog čega mi je mnogo drago.“

Osvrnuo se i na partije Rikarda, koji mu je asistirao kod pogotka:

On je fantastičan igrač! Mnogo mi je drago što je tu, jako je bitan za nas. Fenomenalno igra, dobro sarađujemo, samo da nastavimo.“

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track