STANKOVIĆ ZNA TIM ZA ŠERIF: Vraća se Degenek, Dioni u napadu
Foto: Starsport©

poslednji trening

STANKOVIĆ ZNA TIM ZA ŠERIF: Vraća se Degenek, Dioni u napadu

Fudbal -

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv Šerifa.

Posle 1:1 na Marakani, jasno je da tim trenera Stankovića, nema mnogo prostora za taktiziranje, jer ako želi prolaz u plej-of gde ga čeka bolji iz okršaja Legije i zagrebačkog Dinama (prvi meč 1:1), mora da pobedi.

Trener Stanković je na konferenciji za medije istakao da je ekipa spremna na sve, a očekuje se da utakmicu počne u standardnoj formaciji 4-2-3-1.

Na golu će biti kapiten Milan Borjan, dok će bekovski tandem najverovatnije ponovo činiti Marko Gobeljić i Milan Rodić. U centru odbrane trebalo bi da bude promena u odnosu na prvi meč, odnosno moguće je da par štopera čine ponovo igrači koji su igrali i za vikend. To znači da bi društvo Aleksandru Dragoviću trebalo da pravi Miloš Degenek, fudbaler koji je "ispao" iz tima na početku sezone, ali se polako vraća.

U odsustvu u Beogradu isključenog Gelora Kange, trebalo bi da zaigra iskusni Nenad Krstičić, u tandemu sa Sekuom Sanogom, dok neće biti iznenađenje ako Mirko Ivanić zaigra na jednom od ta dva mesta u nastavku, posebno ako Zvezda bude morala da juri rezultat.

Ovako, biće u ofanzivnijem delu veznog reda sa Aleksandrom Kataijem i Filipom Falkom, dok se u špicu napada očekuje Lois Dioni za koga je Stanković rekao da je spreman.

Iako je u Beogradu bilo 1:1, Zvezda je i dalje favorit za prolazak u plej-of Lige šampiona - večeras (19.00) na gotovanju Šerifu kvota na dvojku je 2,00, a kvota da Zvezda ide dalje (bez obzira na koji način) je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šerif - Zvezda.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track