NIKOLA MILENKOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA FJORENTINOM I ZAPUŠIO USTA SVIMA: Nikada nisam izjavio da želim da napustim ovaj klub! FOTO
Foto: Profimedia

ISKRNEO

NIKOLA MILENKOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA FJORENTINOM I ZAPUŠIO USTA SVIMA: Nikada nisam izjavio da želim da napustim ovaj klub! FOTO

Fudbal -

Srpski reprezentativac Nikola Milenković napokon je prelomio.

Dugo se spekulisalo oko toga gde bi Nikola Milenković mogao da nastavi karijeru i na kraju se popularni "Bleki" odlučio za Violu.

Milenković je ugovor sa Fjorentinom produžio za još dve godine. Njemu je ugovor sa klubom isticao na kraju ove sezone, pa je tako i pritisak na njega rastao.

Zanimljivo je da će Srbin postati novi kapiten Fiorentine, što je sigurno imalo veliku ulogu. On je član italijanskog tima od leta 2017. godine, kada je stigao iz Partizana za 5,1 milion evra.

Nakon produžetka saradnje Milenković je za italijanske medije izjavio:

"Vrlo sam srećan što sam potpisao novi ugovor sa Fiorentinom. Tokom godina su me tražili mnogi evropski klubovi, ali sam uvek bio profesionalac i poštovao ovaj klub, dres i grad. Nikada nisam taržio da idem. Nisam se oglašavao kako bih izbegao sve kontroverze, ali ponavljam, nisam tražio da napustim Fiorentinu. Sviđa mi se trener Vinćenco Italijano kao i stil koji gaji i verujem da ću napredovati kao igrač", rekao je Nikola Milenković.

Nikola Milenković
foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track