TSC SE NE PREDAJE! Zvezda favorit, imamo pravo da napadamo
Foto: Starsport©

Superliga Srbije

TSC SE NE PREDAJE! Zvezda favorit, imamo pravo da napadamo

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Silard Farago rekao je da Crvenoj zvezdi pripada uloga favorita u predstojećem meču, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe.

Fudbaleri TSC-a gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

TSC je trenutno prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 13 osvojenih bodova, dok je Zvezda, sa utakmicom manje, treća sa 10 bodova.

"Oni su najbolja ekipa u našoj zemlji već godinama. Pet godina uzastopno ulaze u evropska takmičenja, čime potvrđuju visoki kvalitet", rekao je Farago, prenosi klub.

Uz napomenu da u ovom trenutku Zvezda još možda nije došla do tečne igre kakvu je prikazivala prošle sezone, Farago je podsetio na visoke pobede Zvezde u duelima sa šampionima Kazahstana (Kairat, 5:0) i Rumunije (Kluž, 4:0).

"Na Stadionu 'Rajko Mitić' uvek je teško, tamo ekipe ne idu da pobeđuju, ali mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo spremnu taktiku", rekao je Farago.

"S obzirom na to da smo u prethodnih pet kola postigli 16 golova i sutra ćemo pokušavati da napadamo, da postignemo gol i na toj utakmici. Biće teško svakako, ali imamo pravo da se nadamo", dodao je on.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a igra se u subotu od 19.00 na Stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je u utorak protiv Kluža odigrala najbolji meč sezone, slavila sa 4:0, i mirno dočekuje duel s trenutno prvoplasiranim timom Superlige TSC-om (19.00). Kvota na keca je 1,22, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track