SAŠA ILIĆ POSLE POBEDE NA PREMIJERI U KRAGUJEVCU: Zadovoljan sam, ali ima još stvari na kojima moramo da radimo
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

SAŠA ILIĆ POSLE POBEDE NA PREMIJERI U KRAGUJEVCU: Zadovoljan sam, ali ima još stvari na kojima moramo da radimo

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog savladali su ubedljivo na gostovanju ekipu Radničkog u Kragujevcu sa 3:0 (2:0).

Svoje utiske nakon meča, na konfereciji za medije, izneo je novi trener "Brđana" Saša Ilić, legendarni igrač Partizana.

- Prvo bih da čestitam igračima. Bilo je dosta dobrih momenata, ali bilo je i stvari koje nisu izgledale kako treba i to ćemo u narednom periodu pokušati da ispravimo. Ja znam da imamo izuzetno mlade i talentovane momke i sa njima može da se radi - počeo je Ilić i dodao:

- Prezadovoljan sam, čestitam ekipi Kragujevca na fer i korektnoj igri i ponovo mojim momcima na dobroj partiji. Prvih 15 do 20 minuta utakmica je bila egal, a onda se sve okrenulo u našu korist. Dali smo gol na vreme, pred kraj prvog poluvremena smo ponovo pogodili, u idealnom trenutku, pa nam je onda bilo dosta lakše u nastavku meča. Sigurno da su vreme i teren uticali na igru i na igrače da ne pokažu sve, ali u suštini ja sam zadovoljan - zaključio je trener Čukaričkog Saša Ilić.

Podsetimo, Saša Ilić je nedavno zamenio Dušana Đordjevića na klupi tima sa Banovog brda. Golove za "Brđane" dali su Đorđe Jovanović u 21, Ibrahima Ndiaje u 42. i Milan Savić u 47. minutu. Čukarički je prekinuo niz od dva prvenstvena poraza i sa 10 bodova zauzima četvrto mesto. Radnički 1923 ima sedam bodova i osmi je na tabeli srpskog prvenstva.

Posle poraza od Santa Klare (1:2) i dugog puta od Azorskih ostrva, Partizan večeras (21.00) gostuje debitantu u Superligi Kolubari. Kvota na dvojku je 1,38, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolubara - Partizan.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track