NIŠLIJE DOČEKUJU PROLETER Stanković: Zadovoljan sam atmosferom u timu
Foto: Fk Radnički

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE DOČEKUJU PROLETER Stanković: Zadovoljan sam atmosferom u timu

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković zadovoljan je atmosferom u svom timu pred sutrašnji duel protiv Proletera.

"Iz Beograda smo se vratili sa jako vrednim bodom. Bili smo dobri u duelu sa Čukaričkim za razliku od utakmice protiv TSC-a gde smo izgubili na svom terenu uz određene propuste u igri. Ono što je dobro jeste dobra ;atmosfera u timu. Imali smo dobru nedelju. Probaćemo da od prvog minuta nametnemo naš ritam", izjavio je Stanković, a preneo klub.

Proleter je napravio promenu na klupi, doskorašnjeg trenera Branka ;Žigića zamenio je Dušan Bajić.

"Promena u Proleteru nam otežava pripremu. Koncept igre je dosta promenjen. Neke stvari su baš zbog toga nepoznanica. Bio je pomoćnik Mladenu Krstajiću. ;Protekli duel odigrali su sa trojicom igrača pozadi, ali to ništa ne menja", rekao je Stanković.

Trener Nišlija se osvrnuo i na podršku navijača.

"Uvek je veliko zadovoljstvo igrati pred navijačima. Njihova energija ;osetila se još u prvom duelu protiv Napretka iz Kruševca. ;Verujte mi, oni to ;zaslužuju. Jako im puno znači podrška navijača. Često posle treninga ;pričaju o tome. Potrebno je da svi budemo pozitivni, sa takvom energijom ;možemo mnogo lepih stvari da uradimo na Čairu", izjavio je on.

Meč između Radničkog i Proletera na programu je u ponedeljak, 23. avgusta od 17:30.

lopta, fudbalska lopta
foto: Profimedia

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track