NIKOLA ČUMIĆ JE PO UKUSU STRUKE CRVENE ZVEZDE: Transfer na Marakanu koče Grci i ogromnih 1.000.000 evra!
Foto: FC Olympiacos

novac pravi problem

NIKOLA ČUMIĆ JE PO UKUSU STRUKE CRVENE ZVEZDE: Transfer na Marakanu koče Grci i ogromnih 1.000.000 evra!

Fudbal -

Brzonogo desno krilo velika želja trenera Dejana Stankovića

Nikola Čumić je velika želja sportskog sektora Crvene zvezde. Fudbaler Olimpijakosa nije u prvom planu u Pireju i predloženu mu je da negde ode na pozajmicu. Čini se da je pravi izbor Marakana.

Crvena zvezda je kontaktirala mladog fudbalera koji bi voleo da se preseli iz Atine u Beograd. Uspostavljen je kontakt između dve uprave, a Olimpijakos je Crvenoj zvezdi jasno stavio do znanja da je pozajmica moguća, ali uz uslov da je kupovina Nikole Čumića sledećeg leta moguća samo uz uplatu 1.000.000 evra.

To je veliki novac za Crvenu zvezdu koja pokušava da omekša Grke i smanji otkupnu klauzulu. Za sada nije došlo do pomaka u pregovorima, što ne znači da u narednih nekoliko dana neće. Prošle godine, Partizan je želeo da dovede Nikolu Čumića, takođe na pozajmicu, ali je visoka cena otkupa bila prepreka za crno-bele.

Zanimljivo je da je Nikola Čumić u januaru 2018. potpisao ugovor sa Olimpijakosom do juna 2024. godine, a grčki klub ga je niškom Radničkom platio 500.000 evra. Tada je Crvena zvezda pratila takođe brzonogo desno krilo Nišlija, međutim nije uspela da konkretizuje transfer.

Nikola Čumić (22) rodom je iz Užica, a iz Olimpijakosa je prošlog leta poslat na pozajmicu u špansku drugu ligu, gde je sezonu proveo u Sportingu iz Hihona. Ovog leta se vratio u Pirej, međutim nije uspeo da se izbori za minutažu kod trenera Pedra Martinsa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track