GOBELJIĆ SEJE OPTIMIZAM PRED ODLAZAK U KLUŽ: Da odigramo kao u Beogradu i neće biti problema za Zvezdu!
Foto: Starsport©

samouveren

GOBELJIĆ SEJE OPTIMIZAM PRED ODLAZAK U KLUŽ: Da odigramo kao u Beogradu i neće biti problema za Zvezdu!

Fudbal -

Idemo u Rumuniju da obezbedimo prolaz, ne ostavlja nedoumicu bek crveno-belih

Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić izneo je očekivanja pred revanš meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope koji će crveno-beli odigrati protiv Kluža na gostujućem terenu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta, ali i govorio o velikoj podršci navijača.

Marko Gobeljić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam on donosi. Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz - istakao je Gobeljić.

Marko Gobeljić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Osvrnuo se desni bek, koji je nedavno odigrao i 150. meč u crveno-belom dresu da je podrška navijača ono što je izabranicima Dejana Stankovića nedostajalo prethodne sezone.

- Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, međutim sada je situacija drugačija i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. Pružili su nam veliku podršku već na samom startu sezone i veoma smo im zahvalni zbog toga. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani - zaključio je Gobeljić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track