NESVAKIDAŠNJA DEŠAVANJA U FK ČIBUKOVAC Trener optužen da u klubu drži JAZAVCA, on to negira: Šta će TO meni, ja sam trener!
Foto: J.S.

NEVEROVATNO

NESVAKIDAŠNJA DEŠAVANJA U FK ČIBUKOVAC Trener optužen da u klubu drži JAZAVCA, on to negira: Šta će TO meni, ja sam trener!

Fudbal -

Zbog držanja jazavca u službenim prostorijama i svlačionicama Fudbalskog kluba „Čibukovac“ u Kraljevu, protiv trenera mlađih kategorija ovog kluba Mihajla Parađanina, navodno su ovih dana nezadovoljni građani podneli prijavu Lovačkoj upravi, da bi potom protiv njega bila podneta i prijava sudiji za prekršaje.

- Parađanin je u klubu trener „petlića“, jer FK Čibukovac nema starije kategorije, a najstariji članovi su deca uzrasta od 10 do 11 godina. Sve bi to bilo odlično da trener u službenim prostorijama i svlačionicama nije držao jazavca. Gospodin Parađanin, koji bi trebalo da bude i dobar trener, ali i dobar pedagog, gurnuo je među decu vrlo opasnu životnju, rekao je Kuriru izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Čibukovac
foto: J.S.

Prema navodima ovog izvora, protiv Parađanina je u međuvremenu podneta prijava Lovačkoj upravi čiji su članovi uz prisustvo policije ušli u prostorije fudbalskog kluba i oduzeli mu životinju, a trener je potom dobio prijavu sudiji za prekršaje, dok je jazavac pušten u divljinu.

Mihajlo Parađanin nije u utorak želeo opširnije da razgovara na ovu temu, ali je u izjavi za Kurir rekao da sve što je navedeno nema nikakve veze sa istinom.

- Niti me je neko prijavljivao nadležnima, niti sam imao posla sa policijom. Životinja koja se pominje nađena je blizu fudbalskog terena upletena u žicu, članovi kluba su je spasili, a ja sam je hranio i brinuo o njoj desetak, petnaest dana. Potom smo je predali lovcima, a oni su je odneli u planinu. Kakve insinuacije na svoj račun neću da čujem: šta će meni jazavac, pa ja sam fudbalski trener!?, kazao je Parađanin Kuriru u telefonskom razgovoru.

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track