DŽAJIĆ SPECIJALNI GOST BASTIJE, IZVEŠĆE POČETNI UDARAC! Legendarni Džaja za Kurir sa Korzike: Ovde sam kao u drugoj kući! VIDEO
Foto: @starsport

priznanje legendi

DŽAJIĆ SPECIJALNI GOST BASTIJE, IZVEŠĆE POČETNI UDARAC! Legendarni Džaja za Kurir sa Korzike: Ovde sam kao u drugoj kući! VIDEO

Fudbal -

Domaćini specijalno za ovu priliku uradili video prilog povodom dolaska najboljeg jugoslovenskog fudbalera u istoriji, koji će izvesti početni udarac na na subotnjem meču Bastija - Avr.

Najbolji jugoslovenski fudbaler u istoriji Dragan Džajić, trenutno se nalazi na Korzici, gde je specijalni gost Bastije, kluba za koji je igrao u periodu od 1975. do 1977. godine (56 utakmica, 31 gol). Bastija je bila izbačena u francusku petu ligu, ali se sada vratila u drugoligašku konkurenciju i ima ambicije da se ekspresno vrati u najviši rang.

Bastija će u subotu uveče ugostiti Avr, početak utakmice je u 19 časova, a domaćini su pozvali Dragana Džajića kao najveće ime u istoriji kluba da izvede početni udarac. Tim povodom, na Korzici su napravili poseban video prilog za ovaj događaj, želeći da i na taj način pokažu koliko im je bilo važno što ponovo mogu da ugoste Džajića.

- Na Korzici sam se uvek osećao kao da sam u drugoj kući. I kada mi je bilo najteže u životu, kada sam se borio sa velikim nepravdama u svojoj zemlji, prijatelji sa Korzike su uvek bili svim srcem uz mene. To se nikada ne zaboravlja. U Bastiji sam kao igrač proveo dve divne godine i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da dođem i izvedem početni udarac na utakmici u subotu - rekao je za Kurir Dragan Džajić.

Kurir sport / L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track