PIKSI I PRVI TIM GLEDALI ORLIĆE: Nacionalni A tim Srbije sa tribina podržao Orliće protiv Ukrajine! FOTO
Foto: FSS

BRAVO

PIKSI I PRVI TIM GLEDALI ORLIĆE: Nacionalni A tim Srbije sa tribina podržao Orliće protiv Ukrajine! FOTO

Fudbal -

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom je započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine.

Ukrajina je kao gost porazila Orliće u Staroj Pazovi sa 1:0 pogotkom Dmitra Kriskiva u 15. minutu utakmice.

Srbija je na ovom meču igrala u sastavu: Gordić, Bjeković (73. Vidosavljević), Čestić, Marković, Daničić, Pavlović (56. Milosavljević), Ilić, Tetek, Jović (80. Gavrić), Tedić, Stevanović.

Pored nekoliko stotina gledalaca, svoje mesto na tiribnama našao je i selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi. Zajedno sa njim bilo je i nekoliko reprezentativaca našeg prvog tima.

1 / 7 Foto: FSS

Dve najbolje šanse da se dokopaju remija Orlići su imali preko Tedića i Strvanovića, ali je ekipa Ruslana Rotana na kraju odolela i odnela vredna tri boda iz Stare Pazove.

- Ukrajinci su jedna dobra reprezentacija, jako dobra igra, jako dobar pas. Krenuli smo visoko, primili smo gol, oni nisu. Momci su pružili maksimum, očekujem da će biti bolje u narednim mečevima. Momci imaju kvalitet, tek smo se upoznali - poručio je posle meča selektor Živković. i dodao:

- Atmosfera je divna. Jesmo izugbili, ali ne smemo pognuti glave. I nećemo. Ovo nije naš kraj, ovo je naš početak. Očekujemo da već protiv Severne Makedonije porpavimo utisak i dođemo do prvih bodova na putu ka Evropskom prvenstvu - zaključio je Živković.

Orlići za četiri dana (7. septembra) imaju šansu za popravni protiv Severne Makedonije. Podsetimo, Srbija se nalazi u kvalifikacionoj grupi 8 zajedno sa Francuskom, Farskim ostrvima, Jermenijom i Severnom Makedonijom, pored Ukrajine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track