MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Napoli 2,55, Totenhem 2,15, Volfzburg 1,65!
Foto: Profimedia

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Napoli 2,55, Totenhem 2,15, Volfzburg 1,65!

Fudbal -

Nigde nećete moći da nađete veće

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para u šampionatima Italije, Engleske i Nemačke - kec na Napoli i dvojke na Totenhem i Volfzburg.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOLI - JUVENTUS (SUBOTA, 18.00), KEC 2,55

Derbi runde u Seriji A igra se na stadionu Dijego Armando Maradona. Napoli će dočekati Juventus, mrskog rivala sa severa, koji nije ubedljiv na početku sezone. Napolitanci su pod vođstvom Lučana Spaletija novu kampanju prvenstva počeli vrlo samouvereno i efikasno. Tim je u međusezoni dobio svih šest probnih utakmica, a u prvom kolu domaćeg šampionata preslišao je novajliju u diviziji Veneciju sa 2:0. U poslednjoj rundi, Napoli je gostovao Đenovi i nadigrao rivala u svim komponentama (2:1). Sa druge strane, razilazak sa Kristijanom Ronaldom Juve očigledno nije dobro podneo, pošto je iz dve runde osvojio samo bod. Krenuo je remijem na gostovanju Udinezeu, a u prošlom kolu je poražen kod kuće od novajlije Empolija minimalnim rezultatom.

KRISTAL PALAS - TOTENHEM (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 2,15

Mali gradski derbi za start 4. kola Premijer lige. Kristal Palas je domaćin Totenhemu. Domaćin je u minuloj kampanji imao niz dobrih mečeva, ali nije mogao da se pouzda u kvalitet odbrane i završio je kao 14. Na leto je dobio novog kormilara Patrika Vijeru, a posle tri kola u novoj sezoni Orlovi su osvojili dva boda u utakmicama protiv Vest Hema (2:2) i Brentforda (0:0). Treba napomenuti skroman učinak u napadačkoj liniji, koja je samo dva puta pogodila protivnički gol. U međuvremenu, Totenhem je lani završio kao sedmoplasiran, te je dobio kartu za kvalifikacije za Ligu Konferencije i naposletku se izborio za novoformirano takmičenje. Takođe ima novog trenera, Nuna Espirita Santa, koji je za sada nepogrešiv u Premijer ligi. Posle tri kola Pevci su na vrhu sa maksimalnim učinkom.

GROJTER - VOLFZBURG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,65

Jedini sastav bez mrlje u učinku posle tri početna kola Bundeslige gostuje danas novajliji Grojter Firtu. Volfzburg je sezonu započeo vrlo moćno, uprkos neuspehu u Kupu Nemačke, gde je sastav Marka van Bomela u prvom meču na čelu tima eliminisan zbog korišćenja igrača koji nije imao pravo da igra. Bohum i Herta, koja je dugo bila u krizi, nisu bili problem Vukovima, ali su uspeli da pobede i u duelu sa znatno jačim rivalom RB Lajpcigom 1:0 u prethodnoj rundi. Grojter se i dalje teško prilagođava Bundesligi. Tim iz Firta se posle "šamara" u prvom kolu u Štutgartu (5:1) konsolidovao i uzeo bod protiv Bilefelda, međutim, u poslednjem meču Detelinari su ponovo izgubili, sada od Majnca 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track