PAVKOV POD VELIKIM ZNAKOM PITANJA ZA BRAGU: Velika glavobolja za Stankovića i Zvezdu, napadaču stradao mišić leve noge!
Foto: Starsportphoto

nije naivno

PAVKOV POD VELIKIM ZNAKOM PITANJA ZA BRAGU: Velika glavobolja za Stankovića i Zvezdu, napadaču stradao mišić leve noge!

Fudbal -

Snažnom napadaču predstoje detaljni pregledi, terapije i mirovanja, a možda i poseta Marijani Kovačević

Milan Pavkov je povredio mišić leve noge i veliko je pitanje hoće li biti spreman za utakmicu u četvrtak, protiv Brage na premijeri Lige Evrope. Visoki centarfor odigrao je dobru utakmicu u trijumfu nad Proleterom (3:0) kada je asistirao kod prvog gola Sekua Sanoga.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Snažni napadač se povredio posle gol šanse u kojoj se našao i službenim vozilom prevezen je u svlačionicu. Mišić leve noge bio mu je zavijen u medicinsku foliju. Danas Milana Pavkova očekuju lekarski pregledi, a onda i obavezno mirovanje.

Milan Pavkov
foto: Starsportphoto

Po svemu sudeći, stradao je mišić leve noge. U Crvenoj zvezdi će obezbediti najbolji medicinski tretman za svog napadača, kako bi ga spremili za važnu utakmicu protiv Brage. Nije isključeno da Milan Pavkov poseti i kliniku čuvene doktorke Marijane Kovačević, koja je specijalista za povrde mišića.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Upravo je doktorka Marijana Kovačević zimus spremila Mirka Ivanića pred revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana u gostima. Bilo je to pravo medicinsko čudo, a Mirko Ivanić je u tom duelu bio najbolji fudbaler na terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track