NEKO IZ AJNTRAHTA BI TREBALO DA SE IZVINI SRBINU: Filip Kostić dobio ovacije od navijača, uprava na stubu srama! (VIDEO)
Foto: EPA Alex Grimm

navijače ne možeš da prevariš

NEKO IZ AJNTRAHTA BI TREBALO DA SE IZVINI SRBINU: Filip Kostić dobio ovacije od navijača, uprava na stubu srama! (VIDEO)

Fudbal -

Neverovatan sled događaja na utakmici Bundeslige

Navijači Ajntrahta izgleda dobro znaju istinu kada su u pitanju Filip Kostić i uprava kluba iz Frankfurta. Jer kako drugačije protumačiti reakciju fanova na ulazak Srbina sa klupe u utakmici protiv Štutgarta (1:1).

Filip Kostić je miljenik navijača Ajntrahta, oni ne zaboravljaju šta je sve učinio za klub. Otuda i ovacije Srbinu, inače jedino strelcu na utakmici protiv "Švaba" u 59. minutu, kada je kročio na teren.

Da podsetimo, čelnici Ajntrahta svesno su minirali transfer Filipa Kostića u Lacio, na kraju prelaznog roka. Italijani su bili spremni da Nemcima plate 18.000.000 evra za Srbina, ali su čelnici Ajntrahta poslali pogrešnu adresu direktoru Lacija Igliu Tareu, kako bi sprečili transfer.

Filip Kostić
foto: EPA Friedemann Vogel Pool

To je izazvalo revolt kod Filipa Kostića, bio je šokiran onim što su mu uradili ljudi iz kluba kojima je verovao. Zbog svega nije igrao protiv Arminije, a rukovodstvo kluba povelo je protiv njega pravu kampanju u medijima. Usledila je i kazna od 50.000 evra. Međutim, navijači Ajntrahta su pokazali na čijoj su strani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track