MUKE U PARIZU: Maurisio Poketino ne zna kada će Serhio Ramos igrati!
Foto: AP

NIJE MU LAKO

MUKE U PARIZU: Maurisio Poketino ne zna kada će Serhio Ramos igrati!

Fudbal -

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je danas da ne zna kada će fudbaler Serhio Ramos biti spreman da igra.

Ramos je ovog leta kao slobodan igrač, posle 16 godina u Real Madridu, prešao u Pari Sen Žermen, ali još nije debitovao za francuski klub pošto se oporavlja od povrede lista.

"Ne znam detalje o tome kada će on biti na raspolaganju. Nadam se uskoro. On je dobro, miran je i nastavlja sa pripremama. Nadamo se da će brzo moći da igra, a važno je da može da se vrati na teren na dobrom nivou, na kakvom su njegovi saigrači", rekao je Poketino, preneo je sajt Gol.

Serhio Ramos
foto: Printscreen

Trener pariske ekipe naveo je da bi napadač Kilijan Mbape mogao u nedelju da da bude u sastavu za utakmicu protiv Liona.

On je zajedno sa Nejmarom i Lionelom Mesijem prvi put bio u ekipi u sredu uveče, u utakmici protiv Briža (1:1) u Ligi šampiona.

Mbape se oporavlja od udarca koji je dobio u tom duelu, zbog kojeg je ranije izašao iz igre u drugom poluvremenu.

"Trenirao je sa ekipom uz oprez, zadovoljni smo tokom oporavka. Videćemo kako će se osećati u nedelju ujutro", naveo je Poketino.

PSŽ se obrukao na gostovanju Brižu u Ligi šampiona, odigrao je 1:1 sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom u napadu, a večeras (20.45) očekuje ga duel s možda i najvećim rivalom Lionom. Kvota na keca je 1,37, a na kombinazziju 1&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Lion.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track