POSLEDNJI TRZAJI: Kuman pročitao izjavu na konferenciji za novinare i zatražio strpljenje!
Foto: Fonet

PRIMERA

POSLEDNJI TRZAJI: Kuman pročitao izjavu na konferenciji za novinare i zatražio strpljenje!

Fudbal -

Trener Barselone Ronald Kuman iznenadio je novinare na današnjoj konferenciji pošto je pročitao pripremljenu izjavu u kojoj je pozvao na strpljenje i naveo da uživa poverenje uprave tog fudbalskog kluba.

Barselona je ostvarila dve pobede u prve četiri utakmice u Primeri i trenutno je osma na tabeli, a u prvom kolu Lige šampiona izgubila je od Bajerna iz Minhena sa 0:3, zbog čega se spekuliše da će Kuman dobiti otkaz.

Kuman, koji je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor, rekao je da ima podršku uprave i da proces izgradnje tima zahteva strpljenje.

"Klub je uz mene u ovom periodu rekonstrukcije tima. Moramo da napravimo ekipu bez velikih investicija i za to je potrebno vreme. Mladi, talentovani igrači koje imamo mogu za nekoliko godina da postanu svetske zvezde. Mladi igrači imaju prilike, kao Ćavi i (Andres) Inijesta svojevremeno, ali tražimo strpljenje", rekao je Kuman na onlajn konferenciji za novinare.

"Završiti sezonu u vrhu tabele bio bi veliki uspeh, a u Ligi šampiona ne možemo očekivati čuda. Poraz od Bajerna treba staviti u perspektivu. Ekipu bi trebalo podržati, rečima i delima", dodao je on.

Kada je pročitao izjavu, Kuman je napustio konferenciju.

Barselona je u ponedeljak odigrala nerešeno 1:1 protiv Granade na svom terenu, zahvaljujući golu u 90. minutu. Ekipi su mnogi navijači zviždali na kraju utakmice.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track