PREKINULI SERIJU ČARAPANA! Lukić: Velika pobeda u Kruševcu
Foto: Fk. Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

PREKINULI SERIJU ČARAPANA! Lukić: Velika pobeda u Kruševcu

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Jovan Lukić rekao je danas da je njegova ekipa morala negde da nadoknati bodove koje su izgubili u dosadašnjem toku prvenstva.

Čukarički je u gostima pobedio Napredak sa 2:1, u 10. kolu Super lige Srbije.

"Morali smo negde na nadoknadimo izgubljene bodove. Sam podatak da su Kruševljani na domaćem terenu, pre susreta protiv nas, vezali devet pobeda dovoljno govori. Na svojoj koži smo osetili koliko je teško doći do pobede u Kruševcu, morali smo da utrošimo mnogo energije za tri boda. Moram da priznam da smo imali i malo sreće, ali smo to i zaslužili" rekao je Lukić u intervjuu za klupski sajt.

Lukić je naveo i da je ekipu pratilo mnogo pehova i problema sa povređenim igračima.

"Pratilo nas je mnogo pehova, imali smo mnoštvo povredjenih igrača, poslednji u nizu koji nije bio u mogućnosti da nam pomogne je Marko Docić. Naš kapiten je od velikog značaja za igru Čukaričkog, verovatno i najkvalitetniji i najbolji pojedinac u timu, želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Ali, morali smo da nastavimo i bez njega, iako je bilo evidentno koliko nam nedostaje", izjavio je Lukić.

Mladi reprezentativac Srbije prezadovoljan je početkom sezone, pre svega na ličnom planu.

"Za sada sam propustio samo prva dva evropska meča protiv Sumgaita, u svim ostalim sam ili počinjao ili sam ulazio sa klupe. I dalje sam mlad igrač, kako da ne budem zadovoljan šansom koju sam dobio. Posebno mi je drago zbog gola protiv Napretka, nadam se da će ih biti još, možda već u duelu protiv Radnika", rekao je on.

Lukić napominje da u sledećem kolu Čukarički takodje čeka izuzetno težak meč protiv Radnika iz Surdulice.

"U prethodna dva meča smo više pažnje obraćali na rezultat, jednostavno bili smo u takvoj situaciji da su nam bodovi bili neophodni. Prethodne dve pobede pale bi u vodu ukoliko isto ne ponovimo i na našem terenu protiv Radnika. Znamo ko nam dolazi u goste, Surduličani su nam uvek pravili mnogo problema", rekao je Lukić.

Čukarički će 27. septembra dočekati Radnik, u 11. kolu Super lige Srbije.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track