IGRAO PROTIV BARSE I ZAMALO OSTAO BEZ TESTISA: Ceo život sam čekao da igram na Nou Kampu
Foto: Profimedia

ŽIVOT PIŠE ROMANE

IGRAO PROTIV BARSE I ZAMALO OSTAO BEZ TESTISA: Ceo život sam čekao da igram na Nou Kampu

Fudbal -

Fudbaler Majorke Dani Rodrigez otkrio je da je malo nedostajalo da pre dve godine posle meča protiv Barselone ostane bez jednog testisa!

Tridesetjednogodišnji vezista jedva je čekao duel protiv Barselone, ali je malo falilo da taj meč ostane u njegovom pamćenju i po gubitku testisa. Rodrigez, koji je većinu karijere proveo u trećoj ligi Španije, po prvi put je javno pričao o detaljima sa tog meča.

"Ne znam ko vam je dao tu informaciju, to je tajna moje porodice i mene", počeo je Rodrigez za radio "Kadenu Ser".

"Istina je, u poslednjem potezu tokom prvog poluvremena na "Kamp Nouu", imao sam tu nesreću da sam doživeo frakturu testisa. Na poluvremenu su mi rekli da moram da izađem iz igre, iako nisam osećao nikakav bol", rekao je Španac.

"Odluka da li da se operišem je bila teža. Već sam bio 'završio posao', jer imam troje dece, ali i dalje je postojao rizik da ostanem bez testisa. U subotu smo igrali protiv Selte u Vigu i odlučio sam da se ne operišem. Na sreću, nije se pogoršalo."

On kaže da je na takvu odluku u mnogome uticlo i to što je konačno dobio priliku da igra u Primeri.

"Nisam hteo da tu stanem ni za šta na svetu. Stigao sam do 31. godine bez da sam ikad igrao u Primeri. Pitao sam za rizike, rekli su mi da bih mogao da ostanem bez jednog testisa. Bilo je to ludo..."

Rodrigez je na kraju odigrao ceo meč protiv Barselone, a zbog pomenute povrede više nijedan trening ili utakmicu nije propustio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track