PREMIJER LIGA: Antonio doneo pobedu Vest Hemu protiv Lidsa! Everton bolji od Noriča, remi Votforda i Njukasla! VIDEO
Foto: profimedia

ENGLESKA

PREMIJER LIGA: Antonio doneo pobedu Vest Hemu protiv Lidsa! Everton bolji od Noriča, remi Votforda i Njukasla! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Evertona pobedili su danas na svom terenu Norič sa 2:0, u utakmici šestog kola Premijer lige i popeli se na peto mesto na tabeli.

Everton je poveo u 29. minutu golom Androsa Taunzenda iz jedanaesterca, a pobedu je obezbedio Abdulaj Dukure pogotkom u 77. minutu.

Posle četvrte pobede u ligi Everton je peti na tabeli sa 13 bodova. Norič je pretrpeo šesti poraz i poslednji je na tabeli bez bodova.

Fudbaleri Vest Hema pobedili su na gostovanju Lids sa 2:1 i prekinuli niz od tri utakmice bez pobede.

Lids je poveo u 19. minutu golom Rafinje, a zatim je zbog ofsajda poništen gol Vest Hema koji je u 53. minutu postigao Tomaš Souček. Londonska ekipa izjednačila je autogolom Huniora Firpa u 67. minutu. Pobedu Vest Hemu doneo je Majkl Antonio pogotkom u 90. minutu.

Vest Hem je sedmi na tabeli sa 11 bodova, a Lids, koji je i dalje bez pobede u ligi, zauzima 18. mesto sa tri boda.

Lester je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Barnlija, kome je u petom minutu nadoknade posle upotrebe VAR tehnologije poništen gol koji je postigao Kris Vud.

Votford je na svom terenu odigrao 1:1 sa Njukaslom, a ranije danas Aston Vila je na Old Trafordu pobedila Mančester junajted sa 1:0, a Mančester siti je na Stamford Bridžu pobedio Čelsi sa 1:0.

Kasnije igraju Brentford - Liverpul.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track