Baždarević: Zvezda ima šanse protiv Bordoa

Procena

Baždarević: Zvezda ima šanse protiv Bordoa

Fudbal -
Kada se sve sabere, Crvena zvezda ima veće šanse protiv Bordoa nego lane protiv Rena, kaže nekadašnji reprezentativac SFR Jugoslavije

Nekadašnji reprezentativac SFR Jugoslavije Mehmed Baždarević dobro poznaje ekipu Bordoa, sa čijim je trenerom Žiloom sarađivao u Sošou, ali iako Francuze smatra favoritima protiv Crvene zvezde, ipak ne ostavlja crveno-bele bez šansi,l u plej ofu za plasman u Ligu Evrope."Kada se sve sabere, Crvena zvezda ima veće šanse protiv Bordoa nego lane protiv Rena. Jeste Bordo črsta ekipa, koja mnogo bolje igra u gostima nego pred svojim navijačima. Tako će biti i u prvoj utakmici na beogradskoj Marakani. Majstorski se zatvore, a onda ubitačnim kontranapadima dotuku protivnika", rekao je, između ostalog, Baždarević, a prenose sportski mediji.

Prva utakmica između Crvene zvezde i Bordoa igra se od 21 čas na Marakani, a u loži će biti i Žan-Pjer Papen, svojevremeno član napada Olimpika iz Marseja i jedan od igrača koji je učestvovao u finalu Kupa šampiona 1991. u Bariju. Papen će na Marakani biti u ulozi stručnog konsultanta za jednu francusku televiziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track