JEZIVE SLIKE OBILAZE PLANETU! Na internetu se pojavio SNIMAK za koji turski mediji tvrde da je TRENUTAK KADA FUDBALER UBIJA ČOVEKA
Foto: Printscreen

STRAŠNO

JEZIVE SLIKE OBILAZE PLANETU! Na internetu se pojavio SNIMAK za koji turski mediji tvrde da je TRENUTAK KADA FUDBALER UBIJA ČOVEKA

Fudbal -

Nekadašnji turski fudbaler Sezer Ozturk navodno je ubio jednu osobu, a ranio još četiri u svađi u saobraćaju. Navodni snimak tog događaja kruži društvenim mrežama.

Na snimku koji je preplavio društvene mreže, korisnici istih tvrde da je na njima trenutak kada je turski fudbaler otvara vatru posle svađe, nakon koje je jedna osoba preminula.

Na snimku su navodno ljudi koji beže od pomahnitalog fudbalera koji je, kako prenose turski mediji, ubio jednu osobu, a ranio još četiri.

Navodno je do svađe došlo u blizini Istanbula, kada je fudbaler sa prijateljem pokušao da prođe putem koji je bio blokiran.

Prvo su se fudbaler i prlozanici koji nisu hteli da se pomere posvađali, pa je Ozturk izvadio pištolj, pucao, a zatim pobegao.

Žrtva je Halil Ibrahim Genč (24), njegov otac je pretrpeo povredu noge, a policija traga za Ozturkom, koji se nalazi u bekstvu. "Čuli smo pucnje, pet-šest metaka. Čovek je pobegao odatle. Samo smo čuli da je bila svađa na putu. Ne znam ni povređene", otkrili su svedoci o tom događaju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track