MOTIVISANI KANGA ZA KURIR O LUDOGORECU: Zvezdin dres je svetinja, svesni smo toga, dao sam Bugarima gol, što ne bih opet
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga evrope

MOTIVISANI KANGA ZA KURIR O LUDOGORECU: Zvezdin dres je svetinja, svesni smo toga, dao sam Bugarima gol, što ne bih opet

Fudbal -

Fudbaler crveno-belih o utakmici sa bugarskim predstavnikom u četvrtak

Gelor Kanga želi da se revanšira Ludogorecu i ima ogroman motiv u dresu Crvene zvezde. A, kako i ne bi, kada je 2016. zaradio crveni karton u revanš utakmici dva tima, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Međutim, u četvrtak Crvenu zvezdu očekuje sasvim drugačija utakmica u odnosnu na pre pet godina. Crveno-beli su u pobedničkom nizu, mada trener Dejan Stanković ima problema sa sastavljanjem ekipe zbog izostanka bolesnih igrača, pre svih Aleksandra Kataija i Milana Borjana.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

- U dobrom smo nizu i želim da tako i nastavimo. Pokazali smo protiv Brage da ćemo za svaku ekipu u ovoj grupi biti težak i tvrd protivnik i siguran sam da će takav utisak imati i fudbaler Ludogoreca u četvrtak - rekao je Gelor Kanga za Kurir i dodao:

- Neće biti lako, svesni smo toga, reč je o ekipi koja dominira u Bugarskoj, ali moramo da damo sve od sebe i da pokažemo koliko se borimo za Zvezdin dres. On je svetinja, svi smo svesni toga!

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Gelor Kanga prisetio se prve utakmice protiv Ludogoreca pre pet godina u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Sećam se kada smo igrali protiv Ludogoreca u Bugarskoj i kad sam postigao gol. Naravno da bih voleo da to ponovo učinim. I tada su bili veoma brzi, pre svega po bočnim pozicijama, i nije nam bilo nimalo lako. Ipak, sada je drugo vreme, a ujedno su i veća očekivanja od Crvene zvezde, iako je i tada rezultat bio 2:2, što je bilo sasvim prihvatljivo. Međutim, ne volimo da kalkulišemo, daćemo sve od sebe, a videćemo na kraju koji će biti ishod - zaključio je Kanga.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track