TREBA LI ORLOVI DA SE PLAŠE? Srušio je Real, a za 10 dana igra protiv Srbije! Piksi nije gledao njega, ali jeste derbi u LŠ
Foto: Starsport©

heroj

TREBA LI ORLOVI DA SE PLAŠE? Srušio je Real, a za 10 dana igra protiv Srbije! Piksi nije gledao njega, ali jeste derbi u LŠ

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije je u utorak uveče bio gost na meču drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Dragan Stojković je sa tribina Parka Prinčeva gledao derbi između Pari Sen Žermena i Mančester sitija koji je završen rezultatom 2:0. Stojković je priustvovao istorijskom trenutku - prvom golu Lionela Mesija za klub koji nije Barselona.

Međutim, ne bi Piksi pogrešio ni da je, umesto u Pariz, otputovao u Madrid gde je Šerif priredio senzaciju kakvu nismo videli u bliskoj prošlosti.

Moldavci su pobedili Real Madrid, a Sebastijan Til je apsolutni hit i heroj evropskog fudbala nakon velikog trijumfa.

Dvadesetsedmogodišnji vezista je pogotkom u 90. minutu utakmice u potpunosti šokirao domaće navijače i doneo veliku radost svojoj ekipi.

Lopta je, nakon njegovog snažnog i preciznog udarca ušla u gol, a na smeaforu je na kraju pisalo "1:2".

Brzo su društvene mreže postale preplavljene fotografijama tetovaže koju Til ima na levoj nozi, a koja predstavlja njegove snove da zaigra u Ligi šampiona. Osim toga, ljubiteljima fudbala u Srbiji, Til može da bude zanimljiv zbog činjenice da već za 10 dana Orlovi igraju protiv Luksemburga.

Til je nevadno već igrao protiv Srbije. Početkom septembra je naša reprezentacija na stadionu Rajko Mitić pobedila Luksemburg rezultatom 4:1, a vezista je na terenu proveo 90 minuta.

Orlovi 9. oktobra gostuju Luksemburžanima u izuzetno važnoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a nakon izdanja u Madridu, stručni štab na čelu moraće da obrati pažnju na vezistu Šerifa.

Kurir sport/A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track