ZVEZDA BEZ UDARNE ČETVORKE NAPADA U RAZGRADU: Ovo je SASTAV crveno-belih za Ludogorec
Foto: Kurir

NEMA KUKANJA

ZVEZDA BEZ UDARNE ČETVORKE NAPADA U RAZGRADU: Ovo je SASTAV crveno-belih za Ludogorec

Fudbal -

Desetkovana Crvena zvezda ide u Bugarsku, na noge Ludogorecu iz Razgrada.

Korona je učinila svoje i crveno-beli će bez četvorice startera iz prve postave Aleksandra Kataija, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Milana Borjana igrati večeras (21.00) utakmicu drugog kola Lige Evrope.

Silni problemi za trenera Dejana Stankovića, a opet prilika da svi oni koji su bili u drugom planu pokažu da imaju kvalitet. Najveći problem Dejan Stanković imaće u poslednjoj liniji, jer je izostanak štoperskog tandema Aleksandar Dragović - Miloš Degenek ogroman problem.

Crvena Zvezda
foto: @starsport

Njih će zameniti Radovan Pankov i Strahinja Eraković, koji će tako prvi put zaigrati zajedno. Umesto Milana Borjana braniće Zoran Popović. U veznom redu, na pozicijama zadnjeg veznog, pored Sekua Sanoga, treba očekivati Njegoša Petrovića, s tim da bi onda Gelor Kanga dobio nešto ofanzivniju ulogu, uz Mirka Ivanića i Filipa Falka.

U napadu treba očekivati Loija Dionija. Naravno, Dejan Stanković imaće opcije više sa Veljkom Nikolićem, Petrom Stanićem i Slavoljubom Srnićem, ali i oporavljenim Milanom Pavkovom i El Fardu Benom.

Crvena Zvezda
foto: @starsport

- Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, neću tražiti izgovore, bio kakve odstupnice. Imamo momke koji su željni utakmica i siguran sam da će odmeniti naše lidere. Nadam se da će se sve završiti na njim a četvorici i da ćemo što pre pregurati ovaj momenat. Idemo dalje - rekao je Dejan Stanković i dodao:

- Ne mogu da razmišljam ko mi fali i kako ću. Gledam šta imam i gledam kako ću s njima. Spremili smo dve-tri varijante, radili smo i bićemo spremni. Idemo tamo po pozitivan rezultat. Imamo u Ligi Evrope dva teška gostovanja, Ludogorec je u nivou Brage po individualnom kvalitetu. Neću tražiti alibi i izgovor, verujem u momke, u dobrom smo momentu, videćemo.

crvena zvezda
foto: Kurir
crvena zvezda
foto: Kurir

(Kurir sport/Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track