FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI: Mi smo se pitali, zaslužena pobeda!
Foto: @starsport

KONFERENCIJA

FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI: Mi smo se pitali, zaslužena pobeda!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je večeras da je njegova ekipa kontrolisala meč protiv Flore i da je zasluženo osvojila nova tri boda u Ligi konferencija.

"Kontrolisali smo utakmicu, mislim da smo se mi pitali. Pitanje je bilo kada ćemo dati gol", rekao je Zdjelar posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Beogradu estonsku Floru sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe B Lige konferencija.

Fudbaleri Flore su bili opasniji na početku utakmice, ali su crno-beli od 20. minuta preuzeli potpunu kontrolu nad utakmicom.

"Šta znači pritisla? Pa, svaka ekipa je prvih 10-15 minuta 'tvrda'. Oni su dobra ekipa i tu nema dileme. Mislim da smo mi danas bili bolji i da smo zasluženo pobedili i osvojili nova tri boda, idemo ka prolasku grupe", rekao je Zdjelar.

"Oni su dobra, disciplinovana ekipa. Videli ste i sami u prvom poluvremenu, imaju dobar blok u sredini i ne mogu lako da se prodju, ali našli smo način i dali golove na vreme", dodao je on.

Partizan će u narednom kolu dočekati Gent, koji posle dva odigrana kola ima šest bodova kao i crno-beli.

"To je ekipa sa kojom ćemo se boriti za prvo mesto. Tek nam predstoji borba. Borićemo se, daćemo sve od sebe. Imamo svoj kvalitet, a kada igramo kod kuće, pred našim navijačima, sve je mnogo lakše", rekao je Zdjelar.

Ivan Obradović, Partizan
foto: @starsport

Fudbaler Partizana Ivan Obradović naveo je da je najvažnije da je njegova ekipa upisala nova tri boda.

"Zadovoljni smo kad se pobedi. Znamo šta nam donose pobede u Evropi. Išli smo danas na pobedu, ostvarili smo je. Da li je bilo lepo ili ne, ne znam, važna su tri boda", rekao je Obradović.

Sredinom drugog poluvremena utakmica je prekinuta na nekoliko minuta nakon što je igraču Flore Markusu Sepiku pozlilo na terenu. On je, posle ukazane pomoći na terenu, kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

"Nije bilo prijatno. To su stresne situacije, ali važno je da je dobro", naveo je Obradović.

Nemanja Miletić je rekao da je zadovoljan što njegova ekipa nije primila gol na večerašnjoj utakmici.

"Neverovaran je osećaj, pogotovo što sam igrao svoju prirodnu poziciju štopera i stvarno sam zadovoljan. Drago mi što nismo primili gol i što smo pobedili. Mogu slobodno reći da smo jednom nogom prošli grupu. Moramo ovo što pre da zaboravimo jer nas u nedelju čeka teška utakmica s Napretkom", rekao je on.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track