SUAREZ SVE ZBUNIO IZJAVOM POSLE UTAKMICE: Čudnim gestikulacijama nakon gola bivšem klubu izazvao haos na društvenim mrežama VIDEO
Foto: Profimedia

Urugvajac u centru pažnje

SUAREZ SVE ZBUNIO IZJAVOM POSLE UTAKMICE: Čudnim gestikulacijama nakon gola bivšem klubu izazvao haos na društvenim mrežama VIDEO

Fudbal -

Aktuelni šampion Španije, ekipa Atletika, lakše od očekivanog izašao je na kraj sa Barselonom u derbiju kola La lige.

Napredak - Partizan

Prilično lako je Partizan izašao na kraj sa Florom u Ligi Konferencija, a danas (16.00) u Kruševcu traži nastavak lepo pobedničkog niza. Kvota na dvojku je 1,25, a na Sigurnu pobedu 1,87.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Partizan.

Madriđani su slavili sa 2:0, a drugi gol je postigao bivši član Barselone Luis Suarez.

Urugvajac je neobičnim gestikulacijama reagovao posle gola u 45. minutu. Prvo je sklopio ruke u vidu traženja oproštaja, a zatim i namestio ruku kao da telefonira.

Mnogi su odmah pomislili da se Suarez na taj način sveti treneru Barselone Ronaldu Kumanu koji mu je telefonom javio da je višak u tom klubu. Suarez je to indirektno i priznao.

"Telefonska slušalica je posvećena svim ljudima koji su me zvali putem telefona da mi kažu neke stvari i koji još uvek imaju moj broj. Želeo sam da im dam do znanja da nisam promenio broj telefona i da sam još uvek tu", rekao je Suarez.

O tome zašto nije slavio gol, on kaže:

"Nisam želeo da slavim svoj pogodak iz poštovanja prema Barseloni. Svestan sam kroz kako teške trenutke Barsa prolazi, zajedno sa svojim navijačima i igračima. Učinio sam to iz poštovanja. Za svu ljubav, za to što sam bio jedna kula u Barsi, za putanju i za sve ono kroz šta navijači i bivši saigrači prolaze u ovom trenutku", poručio je Luis Suarez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track