TERZA LJUBOMORAN NA HRVATE: Dinamo proda igrača za 15.000.000, a Zvezda za 5.000.000 evra! Oni su vicešampioni sveta, a mi...
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

TERZA LJUBOMORAN NA HRVATE: Dinamo proda igrača za 15.000.000, a Zvezda za 5.000.000 evra! Oni su vicešampioni sveta, a mi...

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde u opširnom intervjuu koji je dao za TV Pančevo govorio je o aktuelnim temama u srpskom fudbalu.

Terzić je izazvao burne reakcije u fudbalskoj javnosti Srbije. Govorio je o stanju koje je zatekao u Crvenoj zvezdi, pritiscima i napadima sa kojima se suočava, udario je po Partizanu, ali i selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

Terzić je otvoreno rekao da nije zadovoljan stanjem u našem fudbalu i priznao je da zavidi Hrvatima.

"Nisam zadovoljan srpskim fudbalom, mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspeh. Mi slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su vicešampioni sveta? Oni nikada nisu propustili veliko takmičenje. Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi da slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale", kaže Terzić.

Zatim se osvrnuo i na poslovanje najuspešnijeg hrvatskog kluba - Dinamo Zagreba.

"Meni iz ugla Crvene zvezde smeta što Dinamo proda igrače za 15.000.000 evra, a Zvezda za 5.000.000 evra. Imamo opravdanje jer su oni Evropska unija i njihovi igrači nisu stranci, a naši jesu, a nisu toliko bolji od njihovih. Ali oni su vicešampioni sveta, a mi ne možemo da odemo na Svetsko prvenstvo", dodao je direktor crveno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track