DRAMA NA CAREVOJ ĆUPRIJI: Sudija pokazao crveni karton golmanu Novobeograđana Ristiću, on se inatio i nije hteo da napusti teren!
Foto: Starsport©

burno

DRAMA NA CAREVOJ ĆUPRIJI: Sudija pokazao crveni karton golmanu Novobeograđana Ristiću, on se inatio i nije hteo da napusti teren!

Fudbal -

U okviru Kupa Fudbalskog saveza Srbije na području Beograda, BASK je na svom stadionu izgubio od Radničkog sa Novog Beograda nakon penala 5:6 (1:1 0:1)

Napeto i tenzija od početka duela srpskoligaša kod hipodroma između BASK-a i Radničkog sa Novog Beograda.

Utakmicu na Carevoj Ćupriji obeležio je golman gostiju Borivoje Ristić, koji je u uvodu susreta isključen. Čuvar mreze "majstora", najstariji na terenu, Ristić, tražio je od sudije Markovića da pokaže žuti karton igraču domaćina koji je u naletu igrao rukom kod korner linije, ali je arbitar obojici pokazao javnu opomenu, prvo Ristiću koji se sudiji obratio i rekao mu: "Daj i meni crveni", što je Marković i učinio.

Tada je usledila prava drama. Golman gostiju nije želeo da napusti teren, ubeđivali su ga Novobeograđani da mora da ide u svlačionicu. Prekid je trajao čak osam minuta, kada je meč konačno nastavljen. Ristića je zamenio Lazar Radojičić.

Borivoje Ristić
foto: Starsport©

Asistenciju Nuredinija nije propustio Rakić za vođstvo gostiju. U nastavku, saradnju Fratrovića sa Đukićem završena je izjednačenjem, šut sa levog boka, lopta se odbila od unutrašnji deo stative - 1:1.

Vrhunac drame na ovom meču bili su jedanaesterci. Sa penala nije bilo promašaja u obe ekipe u prve četiri serije, udarac Grgića u petoj odbranio je Radojičić, pa u sedmoj i udarac Antića, dok je za šutere gostiju neprecizan bio jedino Simić, u petom pokušaju sa 11 metara šutirao je iznad gola Marka Lazarevića.

Bojan Popović stavio je golom tačku na plasman branioca pehara u sledeće kolo u osminu finala kupa.

(Kurir sport, Sportski Žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track