SRBIJA IMA FUDBALSKU MENADŽERKU! Elena je luda za ZVEZDOM, druži se sa svetskim FACAMA: Pregovarala sa Barsom, hoće i sa večitima!
Foto: Printskrin

BRAVO

SRBIJA IMA FUDBALSKU MENADŽERKU! Elena je luda za ZVEZDOM, druži se sa svetskim FACAMA: Pregovarala sa Barsom, hoće i sa večitima!

Fudbal -

Srbija je poznata kao zemlja sporta, prosto se ne mogu izbrojati svi uspesi i poznati sportisti iz tako malo zemlje.

Međutim sada pored uspešnih sportista sada može da se pohvali da u svojim "redovima" ima ženu koja je i te kako sposobna u svetu fudbala - Elenu Avramović!

Školovala se u Francuskoj, a od nedavno je i u fudbalskom biznisu.

U pitanju je fudbalska menadžerka koja radi za agenciju "VV Consulting" iz Monaka, a koju inače vodi nekadašnji gazda kluba iz Kneževine Vadim Vasiljev

Školovala se u Francuskoj, a od nedavno je i u fudbalskom biznisu.

Elena je u centar pažnje dospjela posle transfera nekadašnjeg fudbalera Totenhema Serrža Orijea u Viljareal, dok na svom Instagram profilu ima fotografije sa bitnim ljudima iz sveta fudbala.

"Bilo je veoma zanimljivo i dinamično tokom celog prelaznog roka, a posebno u slučaju Orjea, jer smo morali da raskinemo ugovor koji je imao sa Totenhemom", ispričala je Elena Avramović za "24sedam" .

Potom je podrobnije objasnila.

"Uspeli smo u tome 31. avgusta, 15 minuta pre ponoći, tako da je sada kao slobodan igrač pojačao Viljareal. Svi smo srećni zbog pregovora koji su završeni dogovorom, naravno, najviše sam igrač koji će dobiti priliku da se dokaže u ligi kao što je španska. Sledi nam novi krug razgovora sa klubovima. Juče smo posetili Barselonu, danas smo bili u Espanjolu, pa onda odlazimo u Francusku, u Monpelje i Marsej", dodala je ona.

Među njima je i prvi čovek Barselone Đoan Laporta.

Takođe, na njenim fotografijama se vidi i da je velika navijačica Crvene zvezde i da je bila na nedavnoj utakmici protiv Brage. Tom prilikom je podelila i video pesme navijača i dodala:

"Kada me pitaju zašto Zvezda... Gospodo, gledajte, slušajte i učite", napisala je Elena.

Elena do sada nije radila transfere sa Crvenom zvezdom i Partizanom, ali jeste učestovala u odlasku nekadašnjeg fudbalera crveno-belih Demijena Le Taleka iz Monpeljea u grčki AEK upravo kod biovšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića.

"To ostaje za neki drugi prelazni rok, ali srećna sam što mi se ukazala prilika da zajedno sa ocem budem na stadionu Crvene zvezde i da navijamo za naš klub protiv portugalske Brage. Bio je to jako emotivan trenutak za mene", objasnila je Elena.

Kurir sport / 24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track