U SUBOTU POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICE PARTIZANA PROTIV GENTA I ANORTOZISA U BEOGRADU: Od 1.500 do 15.000 dinara za lože
Foto: Nemanja Nikolić

liga konferencije

U SUBOTU POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICE PARTIZANA PROTIV GENTA I ANORTOZISA U BEOGRADU: Od 1.500 do 15.000 dinara za lože

Fudbal -

Ulaznice je moguće kupiti kao paket za oba susreta ili pojedinačno samo za utakmicu protiv Genta, a usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa korona, u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica!

U subotu od 10 časova putem Tiketlajna počinje prodaja ulaznica za preostale dve utakmice Partizana u Beogradu u B grupi UEFA Lige konferencije. Crno-beli su posle uspešno prebrođenih teških kvalifikacija, odlično startovali u grupnoj fazi sa dve pobede od po 2:0, prvo savladavši Anortozis u Nikoziji, a potom i estonsku Floru na stadionu u humskoj ulici.

Prvu od preostale dve utakmice na domaćem terenu, Partizan će odigrati u četvrtak 21. oktobra sa početkom u 21 čas protiv belgijskog Genta, a poslednju utakmicu grupne faze 9. decembra protiv kiparskog Anartozisa. Ulaznice je moguće kupiti kao paket za oba susreta ili pojedinačno samo za utakmicu protiv Genta. Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid 19, u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica!

Stadion, Rajko Mitić, Stadion Rajko Mitić, Stadion Partizana, Partizan, Humska, Crvena zvezda
foto: Starsport©

Cene paketa od dve ulaznice su: 2.000 dinara za južnu i severnu tribinu, 4.000 za boične delove istoka, 5.000 za centralni deo istoka i bočne delove zapada, 6.000 za centralni deo zapada i 15.000 za lože. Ulaznice za samo meč sa Gentom koštaju: 1.500 dinara za severnu i južnu tribinu, 2.500 za bočne delove istoka, 3.500 za centralni deo istoka i bočne delove zapada, 4.000 dinara za centralni deo zapada i 10.000 za lože.

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track