SUROVA OSVETA PANCIR DIVIZIJE: Nemačka POKEROM protutnjala kroz Skoplje, Tursku spasio VAR, Crna Gora izgubila u Oslu! VIDEO
Foto: Profimedia

KATAR 2022

SUROVA OSVETA PANCIR DIVIZIJE: Nemačka POKEROM protutnjala kroz Skoplje, Tursku spasio VAR, Crna Gora izgubila u Oslu! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Nemačke pobedili su večeras u gostima Severnu Makedoniju sa 4:0, u Grupi J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Strelci za Nemačku bili su Kai Haverc u 50, Timo Verner u 70. i 73. i Džamal Musijala u 83. minutu.

U istoj grupi, Rumunija je pobedila Jermeniju sa 1:0, golom Aleksandru Mitritua u 26. minutu. Dok je Island savladao Lihtenštajn sa 4:0.

Nemačka je prva sa 21 bodom, Rumunija druga sa 13, Severna Makedonija treća sa 12, koliko ima i Jermenija na četvrtom mestu, Island je peti sa osam, dok je Lihtenštajn na poslednjem šestom mestu sa jednim poenom.

U narednom kolu Nemačka će dočekati Lihtenštajn, Rumunija će gostovati Islandu, dok će Jermenija dočekati Severnu Makedoniju.

U Grupi H, Hrvatska i Slovačka odigrale su nerešeno 2:2. Strelci za Hrvatsku bili su Andrej Kramarić u 25. i Luka Modrić u 71. minutu, dok su golove za Slovačku postigli Ivan Šranc u 20. i Lukas Harlasin u 45. minutu.

U istoj grupi Rusija je u gostima pobedila Sloveniju sa 2:1, dok su ranije danas Kipar i Malta odigrali nerešeno 2:2.

Rusija je prva sa 19 bodova, dva više od drugoplasirane Hrvatske. Slovačka i Slovenija dele treće mesto sa 10 poena, dok su Malta i Kipar osvojili po pet.

U narednom kolu, Hrvatska će gostovati Malti, Rusija će dočekati Kipar, dok će Slovačka ugortiti Sloveniju.

U Grpi G, Norveška je pobedila kao domaćin Crnu Goru sa 2:0, golovima Mohameda Elunusija u 29. i šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Holandija je na svom terenu ubedljivo pobedila Gibraltar sa 6:0, dok je Turska u gostima pobedila Letoniju sa 2:1, golom iz penala u 98. minutu nakon intervencije VARA

Holandija je prva sa 19, Norveška druga sa 17, Turska treća sa 15, Crna Gora četvrta sa 11, Letonija peta sa šest, dok je Gibraltar bez bodova.

U narednom kolu, Crna Gora će dočekati Holandiju, Norveška će ugostiti Letoniju, do će Turska dočekati Gibraltar.

U Grupi E, Češka je u gostima pobedila Belorusiju sa 2:0, dok je Vels takodje u gostima pobedio Estoniju sa 1:0.

Belgija je prva u grupi sa 16 bodova, Češka i Vels su osvojili po 11, Estonija je sa četri na četvrtom mestu, dok je Belorusija poslednja sa tri poena.

U narednom kolu, Belgija će dočekati Estoniju, dok će Belorusija gostovati Velsu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track