GAZI SAD! Srbijo, večeras (20.45) moraš da oduvaš Azere, pa će i Portugal da zadrhti
Foto: Profimedia

KATAR 2022

GAZI SAD! Srbijo, večeras (20.45) moraš da oduvaš Azere, pa će i Portugal da zadrhti

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (20.45) igra protiv Azerbejdžana na stadionu „Rajko Mitić“ pretposlednju utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

„Orlovi“ su apsolutni favorit, trijumf i remi im otvaraju vrata baraža, ali i mogućnost da u poslednjem kolu, 14. novembra, pobede Portugal u gostima i obezbede direktan plasman na Mundijal.

Srbija trenutno ima za pogodak slabiju gol-razliku od Portugala i ne bi bilo loše da večeras savlada Azerbejdžan sa što većom razlikom.

- Ništa se ne menja kod nas posle Luksemburga. Idemo i u naredne dve utakmice na pobede. Prvo da dobijemo Azerbejdžan, a onda ćemo se pripremati za duel s Portugalcima - rekao je srpski selektor Dragan Stojković Piksi.

Piksi
foto: Starsport©

Srbija nije briljirala protiv Luksemburga, ali što je veoma bitno, pokazala je karakter, stvarala šanse, igrala sigurno, posebno na sredini terena, a sjajni Dušan Vlahović je jednu priliku pretvorio u gol.

- Da pobedimo Azerbejdžan i da se spremimo za finale s Portugalom - poručio je kapiten Tadić. Raduje činjenica da Srbija protiv Luksemburga u kvalifikacijama nije primila gol, i to prvi put posle četiri godine.

Selektor Dragan Stojković za utakmicu protiv Azerbejdžana neće moći da računa na Strahinju Pavlovića i Filipa Đuričića, koji su suspendovani zbog žutih kartona.

Jeftine karte

Gledajte Srbiju za 300 dindži ili humanitarni SMS

l Cene karata za meč između Srbije i Azerbejdžana su vrlo popularne. Za severnu i južnu tribinu ulaznice koštaju 300 dinara, istočnu 500 i 800 dinara, a za zapadnu 800 i 1.000 dinara. Uplata preko SMS na broj 3030 takođe donosi besplatnu ulaznicu.

Orlovi
foto: Profimedia

Srbija večeras (20.45) dočekuje Azerbejdžan, a osim pobede, važna joj je i gol-razlika pred finiš kvalifikacija za SP. Kvota na keca je 1,15, a na kombinazziju 1&3+ 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Azerbejdžan.

(Kurir sport/Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track