ISTORIJSKA UTAKMICA ZA GUMARE: Trajal iz Kruševca u kupu Srbije gostuje Partizanu u Beogradu
Foto: Ž. M.

Ne predaju se unapred

ISTORIJSKA UTAKMICA ZA GUMARE: Trajal iz Kruševca u kupu Srbije gostuje Partizanu u Beogradu

Fudbal -

Fudbaleri Trajala iz Kruševca su lideri prvenstva Prve lige Istok, a u šesnaestini finala Kupa Srbije gostuju Partizanu na njegovom terenu u Humskoj.

Kruševački „gumari“ nisu bili srećni u žrebu za šesnaestinu finala nacionalnig kupa, jer su izvukliu jednog od dva najteža rivala i uz to gostuju u Beogradu.

– Ovo je istorijska utakmica za nas, prvi put protiv Partizana i još u gostima, protiv ekipe koja dominira u Super ligi i igra u Evropi. Sposobni su da daju više golova bilo kojoj ekipi, tako da je to jedan od sigurno najtežih mogućih protivnika. Sa druge strani, mi smo zaslužili ovu utakmicu, da naši igrači budu na javnoj sceni i mi želimo da oni uživaju na terenu. To ne znači da ćemo se predati bez borbe, sportski je nadati se i imati želju da se pobedi tako veliki klub, izjavio je šef Stručnog štaba Trajala Živojin Vidojević.

Fudbaler Nikola Arsić se raduje predstojećem duelu sa vicešampionim Srbije.

– Ne treba puno pričati o Partizanu, to je ozbiljan protivnik. Ali, mi imamo jednu lepu seriju od deset utakmica na kojima smo primili samo dva gola, pokazali smo da smo čvrsta, odgovorna i disciplinovana ekipa, da umemo da igramo i mislim da možemo da odgovorimo i Partizanu. Čuda se dešavaju…

Utakmica se igra sutra, u sredu, od 16.30 sati na stadionu Partizana u Beogradu.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track